Herrer A: Da er vi i gang!

Bærum SK-Moss FK 2-4 (2-3)

Så var det klart for årets første kamp, antagelig ikke selve årets kamp. For det er bortimot plent umulig at treningskamper i januar ender opp med å bli det.

I frisk januarvind og med småfrosne hender på telefonen som streamet Norge-Kroatia, så var vi da klare.

Innledningsvis så åpner kampen slik man kan forvente. Noe rot, litt feil med spill frem og tilbake. Gradvis skaper vi sjanser. Om vi ikke eier spillet, så er det vi som skaper sjansene.

Litt typisk oss fra fjoråret, så er det på dødball vi skårer. Artig at det er nysignerte «juniorgutten» Erik Frøysa som er sist på corneren etter ca 11 minutter spilt.

Litt som Melodi Grand Prix så gjentar melodien (les: kampforløpet) seg utover. Jevnt i banespill, vi skaper det som er av halvsjanser.

På nok en dødball etter 36 minutter så øker vi til 2-0 med Adrian Rogulj! En skåring ganske så lik den første.

dav

Fem minutter med blackout

Ikke fordi vi hatt gått MMA-kamp mot McGregor, men plutselig så sprakk ketsjupflaska til Moss favør. De skaper godt spill langs kant, bevegelsene sitter som Schubert sin fremste symfoni og med det så skårer de 1-2-3 på fem minutter. Rett etter kalddusjen på 2-3 til Mossekråkene så blåser dommer for halvtid og en kjapp visitas i varmestua!

Ser konturer til bra offensivt spill

2.omgang starter ganske så identisk som 1.omgang. Ikke all verdens skjer. Det er mer drama i Stockholm der Norge og Kroatia fighter tett-i-tett i håndball-EM sin semifinale. Så tilgi en rusten skribent som ikke føler det er så mye å rapportere om det første kvarteret.

Gradvis så finner vi hverandre på midten og kantene, med det kommer godt oppbygd offensivt spill og «ergo propter hoc» sjansene. Det som mangler er siste skarpe touch.

Den uteblir og på slutten så skårer gjestene 4-2 på en slags overgang.

Fin oversikt fra speakerbua!

Summa summarum:

2-4 tap. Ser man bort fra resultattavla, så føler jeg vi leverte ok, kanskje ok +. Offensivt så samhandler vi bedre. Det er gledelig. Det som koster oss er minuttene mellom 40-45. Det kan vi leve, når vi har en (for anledningen) nykomponert forsvarsfirer. Kampen for øvrig er ok eller bedre, og til da å være første kamp så kan vi ta oss en kopp kakao med god samvittighet en sen fredagskveld!

Neste kamp er Strømmen borte 31 januar kl 1800

Oversikt over alle kamper her:

Laget + benk :

Sondre Midtgardeb-Jørgen Sjøl-Jørgen Thaule-Abdel Hedi Ali, Yonis Farah, Erik Frøysa, Joakim Holmedahl, Alexander Rønning-Olsen, Daniel Berg, Adrian Rogulj, Kristoffer Sørensen.

Disse kom innpå:
Nicolay Grimstad, Frederic C Storødegard, Torkel H Åsnes, Knut Jørgen Evensen, Christian Arvesen, Gaute Kjærstad, Aron Christensen.