Herrer A: Jevnt i generalprøven!

Bærum A – Eidsvoll Turn 1-1 (1-1)

Generalprøve foran serieåpningen om en uke (hjemme mot Levanger 9 april kl 15). På motsatt side sto avdelingsnabo Eidsvoll Turn, som tross navn spiller fotball mer enn de tøyer og bøyer.

Innledningen av kampen er omtrent som innledningen i RT (ikke russetid, men rytmisk sportsgymnastikk). Det er rolig og avventende. Fra tribunehold så håper vi på mer av piruetter og annet fiksfakseri. I nevnte sport heter det seg at «Ball er det elegante og lyriske redskapet«. Her nede under flotte forhold på Sandvika Stadion ble ballen mest brukt frem og tilbake i støtte uten at man fant de store rommene å utnytte.

Det ble godt bruk for de på benken utover kampen

Rett nok så har vi en ok sjanse etter 7 minutter, men som med seertallene den ene gangen i året når NRK sender «RT», så ebber det ut i null sluttprodukt.

Noen minutter senere så har de blå fra grunnslovsbyen sin første sjanse, men de avslutter i nettveggen. Så den som satt med resultattavla kunne holde tastefingeren i ro…en lørdags formiddag verdig.

Slik fortsetter kampbildet. Lagene bytter på å ha ball og det skapes noen halvsjanser. Dog aldri noe som keeperne må vaske draktsettet med Omo Color for. Når akkurat det notatet lagres på mobilen i takt med vafler til salg i kiosk, så gjør Eidsvoll notatet mitt til skamme.

For de skjærer inn langs kant og innlegget går til en kar på bakerste. Han har en lett jobb med å styre inn ledelse 0-1 etter 27 minutter. Nå må jeg redigere notat, og vaflene i jernet ble småbrent. Her snakker vi om verst mulig sluttprodukt for oss Gule på alle fronter.

0-1 etter 27 minutter

Vi lar oss ikke affisere av en baklengs. Omgangen forløpet slik den startet og når det er spilt 39 minutter så utligner vi på et flott utført angrep der mange er involvert. Ikke ulikt antallet det var på Eidsvoll for 208 år siden! Eneste forskjell er at dette er en mer kortreist versjon hvor egenutvikla Arvesen er siste mann på ballen!

Arvesen med en solid kamp! Dagens målskårer for oss Gule

Rett før pause har Eidsvoll en som dundrer i tverrliggeren, og det er «all that she wrote» om de første 45 minuttene.

1-1 står seg til pause, kiosken åpnes og vi har både brente såvel som spiselige vafler!

Samme tralten

Med bidrag i form av klingende mynt til kassa fra kiosken, så satser vi fra sidelinja på kombinasjonen av å ha noe godt å spise, så vel som spillet, vil til sammen sørge for en fin lørdag! Sett i ettertid så skal vise seg å stå i stil med vaflene. For det er ikke helt 100 %. I tillegg så får flere av spillerne kjenninger med «vondter av alskens sort», slik at vi får brukt alle som satt på innbytterbenken forholdsvis tidlig. En rekke av de er fra vår egen junioravdeling, og akkurat det gledes vel så mye som at det nærmer seg båtsesong to lange innkast bortenfor oss.

Tiden tikker av sted og det nærmer seg stengetid på Vinmonopolet. I de siste 15 minuttene så er det vi som er nærmest, uten at noen setter en halvlunken kaffe i halsen av den grunn. Det er fortsatt støv og rust som må børstes vekk før nevnte serieåpning (Levanger hjemme 9 april kl 15)

Jatta ble forsøkt holdt igjen

Det som gleder mest er å se at vi har og bruker mange av våre egenutvikla spillere. Oskar H, Oskar I, Theo H og Jasper «DeChambeau» J får alle rikelig med tid til å smake mer på spillet enn vaflene! Sistnevnte i sin andre kamp (hjemmedebut).

Det at det er gratis inngang er helt greit, for det helt store er det ingen som disker opp. Litt bekymringsverdig for begge lag er skader som oppstår og det er ikke helt klart hvem som er klare om en uke (Levanger hjemme osv osv osv).

Etter hvert så illustrerer dette bildet kampen: To ambulanser som selv fikk for mye å gjøre.

Summa Summarum

I dag er det noe av det bedre vi har spilt med ball, selv om vi får noen farlige brudd imot. Det defensive sitter fortsatt ikke helt perfekt, så alt i alt er det ting å jobbe med på feltet til uka.

Jasper har spilt i gult siden 2009. Ingen oppgave for liten, og dagens kamp løste han fint!