Herrer A: 100 % arbeid ga poeng!

Bærum SK- Bryne FK 1-1 (0-0)

Et nykomponert lag skulle ta fatt på utfordringen som ligger i å møte serieleder Bryne! Skader og sykdom gjorde sitt, slik at dagens oppstilling ikke ble helt som den pleier.

Jevn omgang

Ingen lag fester grep fra avspark og de påfølgende minuttene. Samtidig så er det tydelig at vinden vil bli en faktor, da lange og høye baller er like vanskelig å få til som å spille golf på St.Andrews i oktober. Nytter ikke med noe i lufta.

Dermed så avsluttes det langs bakken. Bryne har et godt skudd etter 6 minutter, men Sondre Golden Midtgarden er lang og bevegelig, så det ender med en corner som blåser bort.

Sondre Golden Midtgarden med en kvalifisert redning ved stolperota!

Etter 10 minutter så vil gjestene ha straffe, det ropes a mas, men dommer er ikke interessert i verken å høre på eller dømme «elf-meter».

Noen minutter senere er vi frempå med et godt skudd. Det går 31 cm forbi stolpen. Noen må ta et malestrøk ved venstre stolperot på mandag.

Halvveis ut i omgangen er Jærbuene farlig frempå, men Sondre redder med hælen når de forsøker på en E-18 tunnel. Vi som følger den debatten, vet at det aldri blir noe av. Ergo null mål enn så lenge.

Så etter en halvtime komme vi i en vanskelig situasjon. Først er Lasse Haldorsen nede for telling. Det samme skjer med Daniel Berg minuttet etterpå. Begge må byttes, og da må nok kampplanen også gjøre det samme.

Bryne etablerer et visst press de siste 10 minuttene, da vi ikke finner verken ro eller får organisert oss. De kunne skåra, men vi klarer å holde det målløst når vi nærmest har kappløp bort til kiosken for å få i oss varm buljong!

Nede for telling! Vi fikk både Lasse Haldorsen og Daniel Berg ut med skade tidlig i kampen (31 og 37 min)

Heroisk innsats og ett kanonmål!

Innledningsvis så er det gjestene som tar kontroll. De skaper noen halvsjanser, men vår bakre firer+ Sondre i mål holder stand. Etter hvert har Bryne vel mye ball og det ser ut som vi går trøtt. For vi vinner for få dueller og er ikke så mye borti ballen.

Når det ser ut som vi har ridd presset av, det er da vi slipper inn! Vi spiller oss ut fra egen 16-meter og fører upresset oppover. Derfra så gjør vi det som i tennis heter «unforced error» og sentrer rett til en Brynespiller. Han takker for gaven og de kontrer inn 1-0. Ikke urettferdig, men unødvendig måten det skjedde på.

0-1 til Bryne etter unødvendig balltap på midten- som resulterte i en kontring

Det som skjer her ifra og inn er til gjengjeld positivt! For om man trodde gutta skulle grave seg ned og gi opp, de kjenner ikke denne gjengen! Fandenivolsk innsats fører til at vi kjemper oss tilbake. Mer ball betyr flere sjanser. Vi nærmer oss noe. Samtidig så satser vi som en full sjømann offensivt, så fra tribunen fryktet vi en baklengs på kontra!

Vi bytter inn flere. Fellesnevneren for alle som kommer inn på banen er at de ikke kommer inn på Vinmonopolet. Så ungt er laget, og det er i grunn gledelig. For er man god nok i klubben vår, så er man gammal nok!

Juniorspiller Bastian Hatcher gjorde sine saker bra

Med 10 minutter igjen så er det jaggu kaldt å se på kampen. Håpet om poeng lever, men hvorfor vi ikke er på hytta på fjellet med peis og noe i glasset føles feil der og da.

De tankene har knapt forlatt hodet før Renato Ziko gjør lørdagen til en fin opplevelse. En dødball fra oss blir klarert ut ved 17 meter. Da fyrer han av… og hvilken «røkare» det er. Den har bedre bue på seg enn både Skittles og barn-av-Regnbuen! Nå kom varmen tilbake og håpet om poeng likeså!

Ballen er på vei i …. MÅL! 1-1!

De siste 10 minuttene så jobbes det steinhardt. Defensivt, så vel som offensivt. Erik Frøysa er flyttet ned til midtstopper, men det klarer han selvsagt bra! Ikke bare er han god på midten, han kan jamenn være midtstopper også! Det gledes!

På slutten har begge lag sjanser, men de som kjenner oss vet at vi spiller kun 1-1. For slik ender det. Vår femte 1-1 på rad, så ikke all verdens avkastning.

Summa Summarum:

Vi spiller en god kamp, der vi som oftest er på nivå med serieleder Bryne (unntaket er 35 til 60). Spesielt imponerende fordi vi har og får sentrale skader, både før og under kampen. Så vi improviserer mesterlig. Sondre Golden Midtgarden er veldig god, såpass at han nesten kan velge seg selv som spiller i neste ukes Podcast av «Fantasyrådet»

Måten vi kommer tilbake på siste 30 er også verdt å bemerke. Det er «no surrender» i denne gjengen, og vi plukker med ett poeng etter en kanon av Renato Ziko!

Det er som jeg har skrevet mang en gang hittil i sesongen: Vi spiller jevnt med alle, det mangler bare det å putte 2 +.

De forblåste kampfakta:

Bærum SK- Bryne FK 1-1 (0-0)

Laget: Golden Midtgarden- Grimstad-Slemdal (K)- Hedi Ali- Haldorsen- Aubert- Frøysa- Ziko- Berg- Kiil Olsen- Sørensen

Bytter: Sjøl inn for Haldorsen (31 min)- Hatcher inn for Berg (37 min)- Chaisee Storødegård inn for Sjøl (75 min) og Sandsmark-Evensen inn for Hedi Ali (75 min).

Mål: 0-1 Undheim (60 min) – 1-1 Renato Ziko (81 minutt)

Gule kort: Kiil Olsen

Tilskuere: 97. Av de så hadde 96 med vindjakke, det var en kar med shorts!

Dagens Bærumsspiller: Lars Slemdal

To mot en er ingen match for kaptein Lars Slemdal- vår BB i dag!