Hele klubben: Sportslig viktig uke!

Inneværende uke så har en rekke lag på gutte-dame- og herresiden kamper som er viktige for klubben. Under følger en tidsmessig kronologisk oversikt over kampene, iført en liten beskrivelse og med link til hvor du kan følge de LIVE

Vi dekker bredde (vi outsourcer de ikke), jenter-sats, gutter-sats, damer og herrer, da HELE klubben er viktig for oss, og fortjener omtale på hjemmesiden!

Onsdag: G13 spiller sin første av i alt to kamper i KM-sluttspillet. Matchen er på Ekeberg kl 1830 mot Ullern. Som vant sin første kamp mot Snarøya, så dette er nok den moralske finale! (Kampen vil bli dekket LIVE på Bærum sin offisielle Facebookside og i ettertid med referat på klubbens hjemmeside).

https://www.facebook.com/baerumsk/

Torsdag: Jr 1 spiller borte mot og på Strømmen (Stadion) kl 1830 og vil med seier rykke opp til Interkrets A! Ved uavgjort eller tap, så avgjøres alt borte mot Kongsvinger uka etterpå. (Kampen vil bli dekket LIVE på Bærum sin offisielle Facebookside og i ettertid med referat på klubbens hjemmeside)

Jr 2 spiller borte mot Oppsal 2 i en viktig kamp for å unngå nedrykk. Med seier her kan vi være sikret, eller i alle fall så godt som. Kampen kan følges LIVE på følgende facebookside for Jr Elite:

https://www.facebook.com/baerumskjunior/

Lørdag: Herrer A spiller hjemme mot Senja kl 1300 (merk tiden). Med poeng her er vi garantert spill også neste år i PostNord. Med tap så lever det til siste serierunde, som er borte mot Mjølner. (Kampen vil bli dekket LIVE på Bærum sin offisielle Facebookside og i ettertid med referat på klubbens hjemmeside).

Søndag: Damer B spiller hjemme kl 2015mot Oldenborg og vil med seier vinne årets 4 divisjon (evt ikke Stabæk 3 seier mot Amasone). Kampen blir dekket live på Damenes egen facebookside og i ettertid med refetat på klubbens hjemmeside.

https://www.facebook.com/groups/bskj98/

G13 spiller sin andre kamp i KM-sluttspillet. Kl 1000 på Ekeberg mot Snarøya.

Allerede vunnet:

La oss håpe Herrer A, Damer B, Jr 1 og G06 får tilsvarende scener denne uka 😉

Videre så gratulerer vi Herrer C med kretsmesterskap før siste serierunde mot Ullern 5. De er kretsmestere og rykker opp til 8.divisjon!

Jr 3 er for fjerde (!!) året på rad seriemestere i 3 divisjon avd 1!

J05 vant sin 9er serie overlegent!