Har scoret 50 mål i årets 3. divisjon!

2,5 nettsus i snitt pr kamp er det ikke mange spillere på seniornivå som klarer, vi vet ikke om noen andre enn vår egen Marie Sundby (22). Det er rett og slett et imponerende antall scoringer på 20 kamper.

«Jeg var veldig fornøyd med vårsesongen, så målet var å prøve å gjøre det like bra på høsten; det følte jeg at jeg klarte, så det var veldig gøy», forteller vår storscorer. Vi kan ikke annet enn å være enige med henne. 🙂

I fjor sommer fikk Marie omtale i VG etter å ha scoret 23 mål for oss i vårsesongen 2018, så det er mulig riksmedia (og lokalmedia?) er på plass på nytt når de får studert toppscorerlistene fra de ulike divisjonene etter sesongslutt.

En slik målfrekvens blir selvsagt også lagt merke til i klubber høyere opp i divisjonssystemet, både i vår krets og i nabokretsene, men Marie har vært klokkeklar på at hun vil bli hos oss da det passer best for totalen, med studier og jobb i tillegg til fotballen.

Selv en målgjører som Marie kan ikke gjøre jobben alene, det som foregår bak og rundt henne fra medspillerne er selvsagt avgjørende. Derfor kårer vi årets assistent (flest antall assist), årets unge spiller, årets utvikling, årets rollemodell, årets humørspreder, årets spiller og årets forbilde (spillernes avstemning), i tillegg til årets toppscorere i 3. og 4. div, på sesongavslutningen søndag 10. november.

Vi gratulerer Marie med en helt suveren målkonto, og gleder oss allerede til at hun skal herje med motstandernes forsvar fremover. Alle lag ønsker seg en spiss som gjør mange mål, og vi har en som bøtter dem inn!

PS! Kvinner As målforskjell i 2019 er 91-30, hvilket betyr at Marie har scoret over halvparten av lagets mål. I tillegg har hun scoret 8 mål for Kvinner B i de få 4. div-kampene hun har spilt, og her gjenstår det ennå to kamper…