HamKam sikret OBOS-liga opprykk med seier mot Bærum SK

Vi dro til Hamar for å ødelegge HamKam sin hjemmestatistikk og opprykksfest. Det visste vi alle ville bli vanskelig men vi prøvde som alltid å gå for tre poeng. Det tok ikke lang tid før HamKam hadde satt 1-0 og da hadde vi en oppover bakke som var ekstra tuff. Vi er ikke dårlige på noen måte i første omgang men vi vil likevel heve oss etter pause, og det gjør vi. Da hadde vi en periode der HamKam slet med å få tak på ballen. I 77 min scoret HamKam sitt andre mål å fra da og utover såg det ut som det også skulle bli resultatet til slutt.

Vi møtte et godt og solid HamKam-lag i dag. De hadde muligheten til å vinne ligaen, noe de gjorde. Vi visste det ville bli vanskelig i dag. HamKam er sterke hjemme, og de er det klart det beste laget vi har møtt i år. De har en sterk tropp, og er veldig organisert og solide overalt – Luke Torjussen.

Ekstra morsomt fra gårsdagens kamp var att unge Mikkel Fodstad (født 2000) fikk sin debut. Det ble kun noen få minutter for Mikkel men kul signal som trenene sender alle unge spillere i klubben. På benken hadde vi bare ungdommer; Håkon Øverby, Sivert Haugli, Espen Lindøe, Simen Lyngbø og Håvard Hjermstad. I tillegg startet Didrik Fredriksen og Ismar Dizdar. Alle disse er tjue år eller yngre. Kampen endte 2-0 til HamKam og vi gratulerer laget fra Hamar med en god sesong og ikke minst opprykket.