Halvorsens Trafikkskole samarbeider med Bærum SK

TRAFIKALT GRUNNKURS: Alle som tenker å ta førerkort på enten moped/ motorsykkel eller bil behøver trafikalt grunnkurs i forkant. Bærum Sportsklubb vet at de fleste 15-åringer tar dette kurset – og har derfor inngått en samarbeidsavtale med Halvorsen trafikkskole hvor alle klubbens spillere får mulighet til å delta på grunnkurs i Bærums lokaler tilpasset lagenes aktiviteter.

SENERE KJØREOPPLÆRING FOR BIL: For de av dere som er ferdig med grunnkurset har vi også et sterkt ønske om at dere bruker Halvorsen trafikkskole når dere starter opplæring for førerkort på bil. Klubben vil motta sponsormidler også for de av dere som ønsker å bestille prøvetime hos Halvorsen senere. Husk også at prøvetime bil må meldes gjennom klubben for at vi skal motta disse sponsorinntektene.

Mer info på link: Halvorsens Trafikkskole

Vi er takknemlige til de foreldrene som har tatt initiativ til dette samarbeidet. Det hjelper klubben mye da det i disse tider er vanskelig å finne de store sponsorene. Uten personer som dette så overlever ikke klubber som Bærum SK.

Unknown