Gutter 15 er ukens lag

Gjengen er to lag, men det er riktig å kalle alle 29 for ukens lag! Enkelt og greit fordi de gjør alt sammen, og har fulgt denne suksessoppskriften helt siden de begynte med ungdomsfotballen!

Nå står det andre året med 11er fotball for døren, der gruppe 1 skal spille for Interkretsplass, mens gruppe 2 jobber for å løfte spillere opp til gruppe 1! Når vi har en så god treningshverdag så utvikler vi spillere og det gir resultater. For både gruppe 1 og 2 vant sine respektive serier, i tillegg til at de er regjerende Adidas Cup-mestere!

Gutta er regjerende Adidas Cup mestere (2019- september)

Noe av det som står mest respekt av er ikke pokaler som glitrer, men det unike samholdet og kontinuiteten som vi har klart å bygge sten for sten gjennom flere år. Som både kaptein Felix BM og Noah L nevner i intervjuene nedenfor «Vi er alle venner og alle ønsker det beste for vennene sine» – Den setningen oppsummerer verdiene alle på G15 jobber etter være seg sol, regn, sommer eller vinter!

Kamparena for G15 er 1. og 3. divisjon, samt forhåpentligvis noen cuper utover høsten! Så uten mer fanfare, her er alle sammen som er med i sesongen 2021:

Bakre rekke fra venstre: Jesper, Alex, Felix, Nikolai, Mathias, Aksel, Sebastian, Alvin, Casper, Tarik, Phillip, Mads, Sigvart og Tyler
Fremste rekke fra venstre: Abud, Johannes, Patrick, Aksel, Noah, Christian, Adam, Tobias, Mathias, Linus, Fredrik, Adi, Filip og Nils Jørgen

Trenerteamet består av: Knut Nielsen, Thomas Ødegaard, Erik Massimo Herstadhagen, Andre Johansen, Ernst Thorsen, Staale Myrstad, Knut Tollefsen.

Spillere inn: Abud Jama (Asker SKK), Aksel Raustøl (Beijing Guoan), Tobias Hilligsøe (Holmen IF)

Spillere ut: Marius Tverdal (Lommedalen IL), Marcus Linna Berge (lagt opp)

Kapteinene får ordet:

Felix B M gruppe 1

Felix B M er kaptein for gruppe 1 og har spilt i Bærum siden han var 6 år. Selv sier han:

– Jeg trives så godt her fordi alle er venner med alle. De fleste har jeg kjent siden jeg gikk på barneskolen rett her borte i svingen. Vi er venner utenfor fotballen også, men klart vi bruker også en del fritid her nede på «Kadda» utenfor organisert trening.

  • Selv håper jeg å utvikle meg videre som spiller og at laget klarer en interkretsplass. Jeg gleder meg til å spille videre i klubben!

Noah L gruppe 2

Noah L gir tommel opp til fotball!

Noah L er gutten som alltid er på trening. Sist han ikke var vel i 2005, året før han ble født! Vær, vind, mormors bursdag eller United på tv`en spiller ingen rolle. Har G15 aktivitet, så er Noah med!

– Laget er mine venner utenfor våre aktiviteter også! Vi sykler ned til «Kadda» sammen, eller vi finner på noe annet som å spille FIFA online. Der er jeg best!

– Trening er alltid gøy, jeg elsker fotball! Så når alle vennene mine er her, så blir det lett å bruke tiden på dette. Som spiller håper jeg å utvikle meg videre, og derfor er det så fint at gruppe 1 og 2 alltid trener sammen og blander spillere ofte! Da er veien opp kortere og jeg vet jeg blir sett hver dag av trenerne!

  • Jeg er best på laget i FIFA

Bli kjent med noen av de nye- Christian H E og Abud J

«Hammer» har i barndommen spilt fotball for Nesøya

Christian H E kommer fra Nesøya og er klar for sin andre sesong i Gul trøye!

«Halvt dansk, halvt norsk- men 100 % positivt bidrag til gruppa» er Massimo sin beskrivelse av Christian! «Hammer» som han blir kalt er også på alt som er og er en beintøff forsvarspiller som man merker er tilstede om man er så uheldig å møte han i en duell!

– Jeg er glad jeg begynte i Bærum sammen med mine beste venner fra Nesøya. Hver trening er god fordi vi er mange, kvaliteten er høy og det er morsomt før og etter øktene! Samtidig er Coerver (ekstratilbud på tirsdag, red.anm) noe som førte til at jeg ble raskere kjent med alle de som spilte i Bærum fra før. Nå savner jeg tirsdags-taco etter Coerver, men jeg håper på bedre tider snart!

  • Hovedmålet mitt for sesongen er å endelig få en sesong uten gule kort

Abud J er vår ferskeste spiller

Abud J er klar for å bidra på og utenfor banen med ferdigheter og godt humør!

Abud kom inn kjapt inn i gruppa pga sitt gode humør! Gutten er et vandrende smil og snakker med alt og alle! Når han samtidig under øktene er ballkunstner så sier det seg selv han passer godt inn!

– Det beste valget jeg har tatt så langt i livet! Jeg digger å være på laget! Alle er snille, gode og treningshverdagen gir meg utfordringer som gjør meg bedre! Må også nevne at alle de voksne som er med gjør at vi aldri mangler noe. Spesielt morsomt er det når Ernst står i mål, samtidig er det fint at Thomas kan så mye om skader.

  • Det er veldig bra at Knut pusher meg, for jeg drømmer om å spille for Barcelona!
Gutta stråler i kapp med sola (oktober 2020 etter at seriegull for andre året på rad ble sikret)

Klubben kommer til å dekke dere tett på våre sosiale medier under sesongen!


Vi ønsker Bærum G15 lykke til med sesongen!