G99: Tipp, topp, tabell-topp!

Stabæk 2 vartet ikke opp med mye motstand til gjestene sine på Nadderud torsdag kveld. Det får så være, når vi får med tre poeng hjem!

Da var det frem med ull og dunjakker igjen! Kom mai du skjønne, milde – gjør kanskje skogen atter grønn – men ikke så mye mer, så langt…

Joakim gjør jobben!

Joakim gjør jobben!

Men vi fortviler ikke – gutta våre spiller mye og god fotball om dagen, og DET varmer oss hvertfall NOE av det mai ikke gjør, – også denne torsdagskvelden på Nadderud.

Det hele starter med at vi er litt heldig og får blå hjelp til 1-0. Bærum har mange sjanser, men setter dem stort sett over en periode før Elvar sørger for 2-0, som også ble pauseresultatet.

Andre omgang ble mer underholdende. Generelt en omgang der Stabæk såvidt er over midtbanen.

Brede skyter et skudd som keeper gir retur på – Morten setter den til 3-0. Stabæk vil være med, og kommer på ett av få helhjertede angrep mot mål, 3-1.

Brede står godt plassert og putter enkelt 4-1, etter flott innlegg av Slagman!

 

Håkon er fornøyd med lagkameraten!

Håkon er fornøyd med lagkameraten!

Det gjøres noen bytter, og blant annet unge Blydt-Hansen slipper til. Herman er ikke snauere enn at han takker for tilliten med å avslutte kampen med en vask-ekte hattrick!

Godt jobba!

Godt jobba!

Alt i alt bra innsats og viktige poeng, sier trenerne. De synes imidlertid at gutta har kapasitet til å spille kula enda kjappere mot såpass dårlig motstand. «Alltid deilig å banke Stabæk», sier Tim, og ta med dere selvtilliten til cupen i helga.

Flere glimt fra dagens kamp:

Oskar Slagman

Maren Hellanbredemillad

 

bredeflere

vegard

elvar

sammy

head

Fin drive i laget nå. Lykke til på cup til helga, og i neste seriekamp fredag 16. mai klokken 20:00 på Sandvika stadion. Motstander Snarøya.

Fint driv i laget nå. Lykke til på cup til helga, og i neste seriekamp fredag 16. mai klokken 20:00 på Sandvika stadion. Motstander Snarøya.