G99: Tinus og BREDDE-gjengen viste muskler

Tekst: Coach Massimo
Bærum 99-bredde- ØHIL 3     5-0 (2-0)

Som vanlig er, så stiller vi med et solid antall og ivrige fotballgutter. Det gror godt både hos oss på bredde, og blant vegetasjonen på Øya.

Før kampen gjentar jeg det som etterhvert har blitt mantraet på bredde: Forsøk å spill hverandre gode, og trill ball til hverandre mest mulig!

Vi skal aldri være redde for å gjøre feil,samtidig som vi skal alltid forsøk å redusere de.

Håkon Sagen i kjent stil (arkivfoto).

Håkon Sagen i kjent stil (arkivfoto).

I denne kampen så var gutta både revansjesugne og klaret til å vise seg fra sin beste sideVi tar kommandoen fra første spark på ballen, og forsøker etter beste evne å spille og trille den gule lærkula. Og det er spilt knapt ett minutt før vår eminente spiss Haakon Sagen blir spilt fri langs kanten, setter Usain Bolt-fart oppover og forbi ØHIL. Alene med keeper gjør han ingen feil. Dermed 1-0 ledelse til oss.


Etter denne kjappe goalen, så fortsetter vi med super innsats. Både med ball, og med hurtige gjenvinninger. Vår forsvarsfirer er solid, og er først på de fleste ballene som blir sendt i deres retning.

Vi skaper muligheter med ujevnt mellomrom, og det er ca halvspilt når Sagen setter inn sin andre kasse for dagen.

Frem mot pause så faller vi litt i presisjonen, men når dommer blåser til pause så har vi levert en solid laginnsats og prestasjon.

Til 2.omgang går vi over til 3-4-3, og gjør en rekke bytter. Hensikten er å presse de høyere på banen, og vinne ballen enda raskere. Dette fungerer helt ok, og det meste er på det jevne godkjent.

Blid gutt (arkivfoto)

Blid gutt (arkivfoto)

En som derimot ikke er fornøyd med bare ok, er Tinus. Han blir satt opp som spiss i 2. omgang, etter å ha vært glitrende med ball på backplass i 1.omgang.

Hans 2.omgang kan rett og slett beskrives som Shakespeare, Van Gogh og Verdi! Innsatsen var som om han fremførte Hamlet alene, pasningene var velkomponert over hele lerretet, og målene var like vakre som «slavekoret i Nabucco»

http://youtu.be/D6JN0l7A_mE

Tinus kroner sin 2.omgang med hat-trick, og på sitt tredje mål for dagen så viser han seg også som en underholder. Etter å ha banket inn målet, så kommer det en spontan Balotelli-feiring. Av med drakta, stå rolig og vise muskler. At regnet højlet ned, det var totalt uvesentlig. Tinus og hele gjengen samlet seg og jubelen var stor! Fra sidelinjen kom det spontan latter.

Dette er øyeblikk å ta vare på, og motivasjon for meg som trener!

Alt i alt, en solid kamp. Der alle fortjener honnør, men Tinus stikker av med bestemannspremie for både innsats, mål og underholdning!