G99: Småflaut på Nadderud

Stabæk elite 2000 skulle vise seg å være en hard nøtt å knekke. Da de tidlig fikk en noe billig straffe nølte de ikke med å sette den. Rett etterpå økte de til 2-0. Bærum våknet litt og håpet om opphenting ble tent. Men – dessverre, vi klarte ikke å skape noe nevneverdig verken i første eller andre omgang. Kampen endte 5-1 etter at Herman utnyttet en misforståelse i det blå forsvaret.

Tøffheten, gløden og innsatsen vi er vant til å se var i kveld temmelig fraværende. Stabæk-guttene var teknisk gode og raske – men små. Vi burde tatt dem på fysikk.

Dog skal sies at Fredrik hadde tidenes keepertrening i går. Når det stort sett er enveiskjøring sier det seg selv at bakerste mann får nok å henge fingrene i. Fredrik Hvidsten viste seg fra en meget sterk side i går, og hadde det ikke vært for han ville differansen vært enda mer brutal.

At Brede gikk ut midtveis i første omgang med noe som trolig er en brukket arm gjorde ikke kvelden lysere. God bedring til Brede. Kom fort tilbake – laget trenger deg!

Nullstilling, skjerpings og TENNING til neste kamp!