G99: Slitekamp for Bærum 2

På selveste fotballens nasjonaldag var det det Snarøya som sto på motsatt banehalvdel på Sandvika stadion.

Even Dieset

Even Dieset

Herman Blydt-Hansen

Herman Blydt-Hansen

Tekst: Morten Borgersen

Snarøya var et lag vi rundspilte i seriefinalen i fjor, men kampen endte  2-2. Bærum ble seriemestere foran dagens motstander.

Vi så tidlig at dette var et teknisk fintspillende lag. Etter 5 minutter rullet de opp et nydelig angrep hvor Bærum ble reddet av stolpen. I stedet sender Vegard en krempasning til Elvar som er like sikker som alle Islendingene i eliteserien. 1-0 til Bærum.

Snarøya styrer spillet og vinner nesten alle dueller på midtbanen, men Bærum er giftige når de setter fart fremover. Håkon knuser deres gode midtstopper i en tøff duell og klar straffe. Elvar er igjen sikker som banken og vi leder 2-0 mot spillets gang. To sjanser, to mål, det er verdensklasse i effektivitet.

Etter en drøy halvtime kommer reduseringen. Snarøyas meget gode kantspiller drar av 7 gule på sitt 50 metersløp, før han legger nydelig inn foran mål, og der står flere grønne klare, 1-2.

I annen omgang sliter vi i perioder med å henge med, og reduseringen som henger i lufta er et faktum. Etter 2-2 blir det litt roligere tempo og begge lag har flere sjanser.

Kampen ender 2-2 og skal vi være ærlig må vi være veldig fornøyd med resultatet. Motstanderen hadde svært mange store sjanser, men Bærum kunne med litt hell også avgjort to ganger de siste minuttene. Bærum er fortsatt ubeseiret i serien. Gult er kult.

Haakon Rieve Kristiansen er en kjempe i front.

Haakon Rieve Kristiansen er en kjempe i front. Her dessverre i offside.

Mest effektiv foran mål i dag - Elvar Kristjansson.

Mest effektiv foran mål i dag – Elvar Kristjansson.

Joakim Reinertsen

Joakim Reinertsen