G99: Slik gikk helgens treningskamper

BSK2 – Helset-Lommedalen
Referenten fikk bare med seg første omgang – men i følge de som også så andre omgang, var det litt det samme som jeg satt igjen med etter første omgang.

Det ble 2-3 tap til slutt etter at det stod 1-2 til pause. Målene våre ble scoret av Hermann H. (corner skrudd ett i mål) og Brede.

Bærumsgutta var flinke til å spille ball og hadde egentlig god kontroll på kampen. Men, vi slapp gjestene for lett igjennom ved flere anledninger og det reduserte dessverre i 3 mål feil vei. Når vi da heller ikke klarer å omsette godt spill til mål – så blir det dessverre tap. Men, det vi kan ta med oss etter kampen, er at vi har et spillende lag og med litt god angrepstrening på treningsleiren i Gøteborg skal dette sitte!


BSK1 – Nøtterøy
Her fikk jeg heller ikke sett kampen men alle jeg har snakket med – sier at det gjorde ikke noe. Vi ble vel egentlig enige om at kampen kunne glemmes fort og at vi ikke trenger noe langt referat. Det endte 1-3 til slutt. Redusering til 1-1 kom ved Hanche etter at Marius fant hodet hans fra cornerflagget. Nok sagt om denne kampen.


BSK1 – Flint Tønsberg
Her var det heldigvis mange forbedringer etter kampen i går. Vi var raskt frempå med en god sjanse etter et frispark fra Marius som fant Haram og han headet i mål etter få minutter. Dessverre mente dommeren at dette var offside.

Så var det Flint sin tur. En av spillerne ble felt innenfor 16 meteren og dommeren mente dette var straffe. Litt rart siden Even var tatt på motsatt banehalvdel noen minutter tidligere. Men, de satte en god straffe og 0-1.

Reduseringen kom på et nydelig angrep. Marius snappet ballen på 16 meteren og sendte Håvard på et løp. Han ventet til Hanche var riktig plasser, før han la innlegget og Hanche kunne sette den i mål med hodet. Og dette ble pauseresulatet.

Første omgang var ikke imponerende. Vi lot Flint få være for mye med i kampen, men det var som sagt litt bedring fra i går

I andre omgang hevet vi oss betraktelig og 2-1 målet var også nydelig. Even sender en lang ball som Marius tar ned på 16-meteren og sender Håvard igjennom.

3-1 målet var også svært bra med mange involverte. Til slutt var det Håvard som satte denne også i mål.

Noen er nevnt ovenfor i forbindelse med mål. Men i dag kunne vi se at alle gutta ville revansjere seg og jobbe. Dette gav seier. Det er fremdeles mye vi kan jobbe med – men gøy å se at de kan heve seg allerede samme helg.

Nå blir det en god treningsuke før det blir tur til Notodden for BSK1 neste helg.