G99: Skuffet, men stolt!

Det var et tent  Bærumslag som stilte på Ullern-matta onsdag kveld. Her skulle det ikke deles ut NOE gratis.

Det begynte med et nydelig angrep som havnet hos Marius på venstre kant. Aalvik får med seg ballen fremover og tar sikte på et lyst hode i godt driv mot en god plassering foran buret. Han leverer et nydelig innlegg som Ola med beintøff besluttsomhet header inn. 1-0 til BSK over Ullern – sterkt!

Bra start, og kampen videre skulle vise at det ikke var flaks. Selv om Ullern etterhvert utlignet var omgangen jevnspilt. Dessverre klarte hjemmelaget å få inn mål nr. 2 rett før pause.

G99 logiAndre omgang fortsetter som første, jevnt. Ca 10 minutter ut i omgangen fyrer Logstein av en ball inn i feltet. Det kunne ligne på et innlegg ble det fortalt, men hva det var vet bare Logi:) Den endte i nota – og takk for det Christoffer. 2-2!

Ullern begynner å ane muligheten for å gå på sitt første tap for sesongen. Dessverre gir det seg utslag i både ufint spill og «Drillofotball». De lemper utålmodige baller mot sine spisser, mens Bærum fortsetter å spille – disiplinert og vakkert!

Få minutter før slutt klarer Ullern å ta ledelsen 3-2. Ufortjent – og slik ender også kampen..

Vi på sidelinjen skjønner at dette er så surt som det kan få blitt, men milde moses så stolte vi er av dere! Nå har dere vist – både mot Stabæk og Ullern, at dere er fullt på høyden. Det er bare marginene som ikke har skjønt tegninga enda. Med tålmodig og målrettet jobbing er det bare et tidsspørsmål før dere er forbi.

Dere har kommet et langt steg videre fra 2012-sesongen. Kjenn godt på det, og la det gi næring til troen på at dere kan bli BEST!

Jeg tror!