G99: Seier ER seier!

Første omgang var en noe fantasiløs forestilling, uten de store offensive prestasjonene fra noen av lagene. Men – periodens eneste mål stod Bærum for – ved Elvars langskudd til høyre for «BREDDE-Axel» (som merkelig nok har havnet i Haslum…)

Vi fikk ikke samspill og angrepsspill til å sitte i denne omgangen. Ballen trillet ikke fort nok og Bærum klarte ikke å åpne skikkelig opp.

Even utfordrer gamle lagkamerater!

Even utfordrer gamle lagkamerater!

Når det er sagt, ser jeg 11 spillere som gjør opp for både egne og andres feilpasninger med mye løping og gode gjenvinninger. Haslum fikk HELLER ikke til noe! Vi stiller opp for hverandre, og innsatsen er der – men kanskje ikke hodet!?

Lagene går altså til pause på 1-0 til Bærum, og vi er spente på hva andre omgang vil bringe.

Ingen tvil om at første angrep etter hvile var en forløsende opptur. Klikk-klakk fra avspark til ballen ender opp hos Haakon og deretter i mål. 2-0. De neste minuttene løfter de gule seg flere hakk fra første omgang, og vi ser at gutta har det morsommere på banen.

Morten var hentet inn som en offensiv forsterkning og satte inn 3-1 via keeper og stang. Neste mål kom også fra Lutnæs. Denne gangen tråklet han seg igjennom og avleverte upåklagelig i retning nota, 4-1.

God timing - keeper er på bærtur.

God timing – keeper på bærtur.

Vi får så ett baklengs, før det dømmes frispark i vår favør rett utenfor 16. Elvar setter ballen sikkert i mål til 5-1.

Utagbart!

Utagbar!

Haslum ypper seg og får inn to til, før Løkås putter dagens siste til stillingen 6-3.

Dette hadde vi kontroll på, og det tar vi med oss. Det er viktig å tenke positivt nå.
Ja, dere kan helt klart bedre – men dette var slik det ble i dag, og ferdig med det! Bærum 2 spilte onsdag uten mange av de sentrale spillerne grunnet skader. Dette må også tas med i betraktningen når vi oppsummerer Haslum-kampen.

Neste seriekamp går på Nadderud mot Stabæk 2, torsdag 8. mai. Forberedelsene til denne kampen må først og fremst gjøres mellom øra.

Leder vi – så holder vi ut!
Ligger vi under – så gir vi ikke opp!
Er kampen er jevn – så avgjør VI!

Finn frem krigeren i dere!

Finn frem krigeren i dere!

Stå på gutta!