G99: Prøvespill for Bærum gutter 1999!

G99 er et meget sterkt årskull i Bærum sportsklubb. Vår SATS-gruppe består av ambisiøse spillere, som legger ned mye tid og krefter på fotballbanen.

SATS består i dag av spillere som utgjør et første- og andrelag, og trener fem ganger i uka.

I sesongoppkjøringen er det i tillegg til treningene også cuper og  treningskamper i helgene, samt treningsleir på senvinteren. Trener du med SATS er det begrenset mulighet for å bedrive annen idrett/aktivitet, men det er mulig å gjøre en avtale med trener, som vurderer hvert enkelt tilfelle.

I tillegg til seriespill er dette aktivitetsnivået i 2013. SATS = lag1 og lag 2.

I tillegg til seriespill er dette aktivitetsnivået i 2013. SATS = 1. lag og 2. lag

Ta kontakt med trener Tim Søberg før du kommer på trening. Treningstidene våre finner du her. Prøvespillet vil bli evaluert fortløpende.

Dersom du har lyst til å spille for Bærum SK, men ikke ønsker å trene fullt så mye, har vi også en BREDDE-gruppe. Ta kontakt med Erik Massimo Herstadhagen dersom dette kan være noe for deg.

Vi kom til finalen i både Copa Catalunia og Dana Cup 2013. Dessverre tapte vi henholdsvis for et argentinsk og brasiliansk lag. Har du lyst til å prøve igjen neste år?

Vi kom til finalen i både Copa Catalunia og Dana Cup 2013. Dessverre tapte vi henholdsvis for et argentinsk og brasiliansk lag. Har du lyst til å være med og prøve igjen i 2014?