G99: Lillehammer cup 23.-25. januar

Lagsiden er ustabil – derfor info om Lillehammer her.
NB! Informasjonen ligger også på veggen i supporter-gruppa, men dersom din foresatt ikke er på facebook må du informere dem!

Kjøring – følgende sjåfører har meldt seg (de fire øverste samt trenere har enkeltrom på Jørstadmoen):
Jens Leonthin 4 spillere (411 08 206)
Sjur Aalvik 4 spillere (905 35 092)
Hanne Mauseth 4 spillere (468 12 835)
Erik Heim 3 spillere (900 74 907)
Fam. Talstad 7 spillere, to biler, (905 99 891)
Fam. Nes 3 spillere (913 40 870)
Fam. Norderud 2 spillere (930 92 114)
Tim 3 spillere/trenere (472 70 769)

De som ikke avtaler direkte med sjåfører møter på Kadda klokken 17:30 for felles avreise ca 17:45.

Ta med
Fullt kamputstyr, INNENDØRSSKO, joggesko, fritidsklær og godt med yttertøy til kaldt innlandsklima. Sengetøy og håndklær er på forlegningen, men i tilfelle behov for dusj i hall søndag, kan det være greit med et eget håndkle.

Overnatting
Her er det endring i de opprinnelige planene. Vi skal i år som i fjor bo på tomannsrom i tilknytning til Jørstadmoen militærleir. Her er det god standard, fleksibelt, vesentlig billigere og på flere måter et bedre alternativ enn hotell. Vi fikk litt sent svar fra Jørstadmoen – derfor fikk dere først informasjon om hotellovernatting. Det som blir til overs fra innbetalt egenandel skal komme dere til gode ved neste tur. Enten i form av redusert egenandel eller ekstra aktivitet.

Mat
Det er fint om dere spiser et middagsmåltid før dere reiser hjemmefra.
Det blir servert kveldsmat ca 20:30 på Jørstadmoen.
Lørdag blir det en kombinasjon av måltider i mannskapsmessa på Jørstadmoen, matpakker og måltider på forlegningen.
Uansett hva som skjer på søndag satser vi på å spise brunsj på Jørstadmoen klokken 10:30 før vi reiser hjem eller er videre i sluttspill.

Lommepenger
Hvis dere smører matpakker og ellers møter til måltidene skal det ikke være behov for penger til ekstra mat. Vi er primært på Lillehammer for å spille og se på fotball, men kanskje blir det litt rom for en tur på et kjøpesenter. Vi foreslår ikke noe lommepengebeløp, det får være opp til den enkelte.

Regler
Vi holder sammen. Vi oppfører oss, og tenker på at vi representerer Bærum sportsklubb. Vi spiser ikke godteri eller drikker brus. Vi sier ifra hvis vi er uheldige og ødelegger noe på forlegningen.

Kamper
Viser til kampoppsett. Uansett hva som skjer på søndag satser vi på å spise brunsj på Jørstadmoen klokken 10:30 før vi reiser hjem eller er videre i sluttspill.

Annen aktivitet
Dette blir litt opp til dere. Det er internett på forlegningen. Ta gjerne med kort og spill. Det er TV på alle rom, så dersom noen ønsker å ta med PS og spill/filmer er det OK. Vi har også tilgang til et lokale der vi kan være samlet.

Spørsmål kan rettes til Jens vedrørende kjøring (41 10 82 06) eller Hanne (46 81 28 35) vedrørende mat og overnatting.