G99: Endring i Dana-oppkjøring

Innbydende! Gressmatta på Belset er klargjort for oppkjøringen. Vi krysser fingrene for godt vær.

Innbydende! Gressmatta på Belset er klar. Vi krysser fingrene for godt vær.

Oppmøte 15 minutter før alle treninger. Økt 1 går på Kadda kl 10-1130. Økt 2 vil gå på Belsetbanen kl 16. Denne økten vil fort vare til kl 18, så gutta trenger ikke å hentes før kl 18. Hvis det er dårlig vær og Belset blir for våt, så har vi også Kadda kl 16 som et alternativ. Beskjed blir gitt fra trening til trening. Økt 1 vil for det meste inneholde pasningsøvelser, tekniske øvelser og testing. Økt 2 vil for det meste inneholde spillrelaterte øvelser. Oppsatt trening lørdag før avreise utgår.

Minner om at det er viktig å restituere godt mellom hver økt og hver dag. Det vil si at man er flink til å tøye, få nok søvn, riktig mat og rikelig med vann! Vannflaske skal alltid være full og lett tilgjengelig før, under og etter trening.

Etter evaluering av fjorårets Dana Cup fant vi ut at vi ble for mange spillere på hvert lag, med tanke på spilletid, med bare 2 lag. Derfor har vi valgt å melde på 3 lag i år. Utfordringen med 3 lag er at vi kan bli litt for få, da man av erfaring må regne med skader, sykdom etc. Vi mener allikevel dette er det beste for alle og at vi skal gjennomføre på en god måte med alle 3 lagene. Troppen består av 42 spillere, noe vi mener er unikt med tanke på at det er midt i sommerferien!

I denne troppen er Bo og Alex som har trent med oss 1-2 ganger i uka siden i fjor høst. I tillegg er Håvard som kommer fra Stabæk med i troppen. Alle 42 spillere stiller likt til denne oppkjøringen. Oppkjøringens hovedmål er å sikre formen til flest mulige, slik at vi ikke bruker en ferieuke på spillere ute av form. De som ikke kan komme på oppkjøringen må selv sikre formen ved egentrening. Les Egentreningsprogram publisert tidligere på nettsiden eller konferer med Tim eller Frederik.

Vell møtt :)

Vell møtt 🙂

Lagene vil bli tatt ut og kommunisert etter første økt i Danmark. Laguttakene vil være basert på prestasjon og form under oppkjøringen. Lag 1 vil bestå av 15 spillere. Lag 2 vil bestå av 14 spillere (pluss Maren som reserve, Maren spiller for J99 under cupen). Lag 3 vil bestå av 13 spillere.

 

  1 comment for “G99: Endring i Dana-oppkjøring

Comments are closed.