G99: Et solid steg i riktig retning av gutta

 

Bærum G99 Elite- Lyn G99 Elite  2-0 (1-0)

Så kamp 3 for høsten mot solide Lyn ventet oss denne (altfor) tidlige lørdagsmorgen. Gutta får servert frokost etter glimrende initiativ fra Coach Tim og hans kjære Malin. Selv om jeg kom sent, og måtte nøye meg med smuler, så hjertelig takk fra oss alle for et bra påfunn!

Frokosten gjorde nok også susen. Gutta er rett ute fra startblokka, og vi gjør som mot Vålerenga. Setter agendaen, og vi er aggressive i press. Det betyr nok at småtrøtte gutter fra Oslo vest blir tatt på senga. Vi får en corner etter ca 7 minutter, og den legges inn i en nydelig bue fra Marius, og Marcus legger ned til Håvard som klemmer til på volley. En fantastisk skåring og vi setter gjerne kaffen i halsen når slikt serveres!

Her legges grunnlaget! Slik skal alle lag gjøre det!

Her legges grunnlaget! Slik skal alle lag gjøre det!

Utover omgangen så er Lyn mer til stede, og de spiller tidvis god fotball. Det er en kombinasjon av god innsats av oss defensivt, og en porsjon flaks som gjør sitt til at de ikke klarer å utligne.

Samtidig er vi så absolutt og hilser på i deres målområde. Det er kun trøtte kropper og hoder som gjør sitt til at ingen av lagene skårer noe mer før pause. Lyn spiller fint langs bakken, og har flere kombinasjoner jeg applauderer. Vi er også bedre på å variere vårt spill, og få hadde sagt noe om vi hadde økt ledelsen før pause.

Ord i pausen til læring og oppmuntring

Ord i pausen til læring og oppmuntring

Sola kommer frem, og denne lørdagen viser seg å bli riktig så fin! Vi sparker i gang 2.omgang, og vi viser klare tegn på at vi ønsker å sette inn et «forsikringsmål». Vi jobber stenhardt, og vi vinner flere baller på grunn av det. Dessverre går skudd i stolpe, Lyn-bein og alt annet som måtte hindre at ballen finner vei til nettmaskene.

Det er rundt halvspilt når vi klarer å drepe noe av kampen. Det betyr enkelt og greit 2-0 til oss. Så vidt jeg kunne se var det Håvard som satt denne. Han får en målgivende fra løpsmaskina Even, og når Even i tillegg har en god dag med ball, så blir han lei å spille imot. Omtrent som Øyvind Leonardsen når han løp,løp og løp på sitt beste i Premier League.

JADA!! 2-0. Så deilig er det

JADA!! 2-0. Så deilig er det

 

Skal nevnes og gis ros til Lyn. Både før og etter skåringen i 2.omgang så viser de at de er et godt fotballag. Har til nå ikke nevnt kanskje banens beste, men la det stå frem i både fet og kursiv skrift at Håkon Gullbekk fremstår som en ung utgave av Grzegorz Stanislaw Flasza. Vår egen A-lags kjempe av en keeper. Håkon plukker alt som kommer mot han som jordbær.

Det er alltid farlig når Lyn spiller, men vi klarer å jobbe fint for hverandre, og samtidig legge ned noe jeg sjelden klarer. Nemlig det å løpe flere km innenfor kort tid.

Slikt blir det både god fotball og seier av, så gratulerer til samtlige på G99.

En herlig gjeng samlet før kamp og i kamp! (her rett utenfor stadion)

En herlig gjeng samlet før kamp og i kamp!
(her rett utenfor stadion)

La oss nå finne motivasjon av HVORDAN seieren kom, og bli enige om å jobbe like knallhardt hver gang vi er samlet.

Da vil vi fortsette å gjøre som på lørdag, nemlig å gå i riktig steg samlet som et lag!