G99: Deilig avslutning på uken

Utrolig nok - klare for kamp igjen!

Utrolig nok – klare for kamp igjen!

Første omgang ebbet ut med 0-0. Det var ikke noe godt spill noen av veiene, men overtaket lå helt klart hos Bærum som hadde noen fine avslutninger. Bakover hadde vi full kontroll både i forsvar og hos keeper Jahr.

I andre omgang kom endelig målene. Det første kom etter en del klabb og babb inni feltet. Vi tror Hanche var siste Bærumsspiller på ballen, da han lobbet over keeper – men ballen ble visstnok slått i mål med hånden av en Frigg-spiller.

Vi fikk et indirekte frispark like utenfor 16 meteren etter at keeper hadde holdt ballen utenfor 16 meteren da han skulle sparke ut. Logi lot ballen trille en liten meter før Haram klinket til, lavt under muren og rett i mål. Nå ledet vi 2-0. Etter dette kunne det se ut som om det var Frigg som hadde spilt 5 kamper tidligere i helgen – det var i alle fall de spillerne som måtte ta hoftefeste og ikke klarte å følge verken ball eller mann.

Logi i kjent frispark-positur (arkivfoto).

Logi i kjent frispark-positur (arkivfoto).

Vårt 3. mål kom fra Hanche på et godt skudd og 4-0 kom etter en frispark perle fra Logi (som så mange ganger før). Haram ble lagt i bakken like utenfor 16 meteren og Logi stiller seg opp og lurer mur og keeper.

Gutta viste stor moral og enorm vinnervilje i denne maratonhelgen. Kanskje var det pizzaen på Egon som gjorde utslaget til siste kamp eller kanskje de rett og slett har fått frem alt som bor i de denne helgen. Og det er mye fotball…

Gratulerer til spillerne.
Gratulerer til trenerne Tim, Frederik og Marcus.
Og gratulerer til alle oss foreldre som er heldige å ha så flinke fotballspillere!