G99: Bærum2 vinner av nivå 2 – Lyn Elite!!

 

Kaptein Sondre Tjensli kan heve trofeet over hodet. Så fortjent!!

Kaptein Sondre Tjensli kan heve trofeet over hodet. Så fortjent!!


Av Morten Borgersen

Gutta var klar for finale etter 1-0 seier eeo over Nordstrand i semifinalen tidligere i dag.

Finalemotstander var Årvoll som vi spilte 1-1 mot i gruppespillet. Et hardtarbeidene lag med en stor tøff keeper som kommenterer hver pasning som Arne Scheie.

Bærum gjør det eneste rette og forsøker å spille fotball med fokus på seg selv. Innsatsen er fantastisk av samtlige spillere. Vi er det klart beste laget og vi skaper flere store sjanser uten av vi skårer.

Da det er 10 minutter igjen av kampen kommer det endelig et rødt kort til Årvoll. Minuttet senere vinner Brede en duell med keeperen og får satt inn det forløsende 1-0 målet. Dette skaper stor stemning på banen og ikke minst på tribunen med engasjerte overnervøse foreldre. Som tidligere i turnering er vi bunnsolide bakover på banen, og vi kontroller ledelsen kampen ut.

Det er så fortjent at dette laget vinner en turnering. Dette er en lagseier med bunnsolid forsvarsspill, knallhard jobbing på midtbane og i angrep. Fredrik var suveren som bakerst mann!

frederikOg gleden vi har etterlyst på banen er bedre enn noen gang, det smitter på alle rundt laget. Tim og Fredrik stråler som solen og vi skjønner hvorfor.

Dette skal vi bygge videre på og det er bare og glede seg til 2014.

Gratulerer gutter. Imponerende moral gjorde at rettferdigheten denne gang seiret. Det beste laget vant og hentet pokalen hjem.

Gult er kult. Nok snakk.

——————————

Også førstelaget gjorde god figur i helga. Etter gruppeseier og 2-0 over Lyn i semifinalen, endte de i nivå1-finale mot Hønefoss. Med 1-1 etter full tid, måtte de ut i ekstraomganger (2×5). Gutta viste virkelig at de har nivået inne til å vinne slike turneringer. De hadde trykket og sjansene i ekstraomgangene – og så, mot spillets gang, scoret Hønefoss på et meget omdiskutert frispark rett utenfor 16 meteren. Det endte med et knepent tap, men mye positiv å ta med seg videre.

Godt jobba alle mann!!