G99: Dag 2: Bærum1 suverén gruppevinner etter 3 x 4-0

19:10 BSK2 – Nymark
Bærum 2 var nødt til og vinne siste kamp i puljespillet mot Nymark fra Bergen. Dette var tøff motstand, men Bærumsgjengen kjempet som løver i hver duell. Det ble en tøff kamp der vi hadde ballen og store deler av spillet uten at vi skapte de store sjansene. Vi slapp heller ikke Nymark til en eneste sjanse og kampen endte 0-0. Herlig innsats av hele laget, men stjerne i boken til Mikkel som har gått foran som et godt eksempel i alle kampene. Nymark vant puljen og Bærum gikk til B-sluttspill. Den dårlige starten mot laget fra Belgia ble utslagsgivende. Vi tar med oss at Bærum har hevet seg mange hakk etter en laber start på turneringen, og nå er det kun seier i B-sluttspillet som gjelder.

12:30 BSK3 – Voss
Denne kampen endte 3-2 feil vei. Voss scora det tredje målet i siste sekund… Isak og Oskar scoret for oss.

12:30 BSK1 – Loddefjord
Ren gruppefinale hvor Bærum styrer kampen fra første spark. Mye bra spill og sjanser. Men det svikter foran mål. Tim sitt budskap i pausen er og fortsette med spillet, men og være i forkant samt sette sjansene. Annen omgang starter bra og etter et pent angrep spiller Christian kula ut til Ola på 16 meteren, bang 1-0.

Sentral i går, og i dag putter han selv. Det kalles å vise muskler!

Sentral i går, og i dag putter han selv. Det kalles å vise muskler!

Kampen forsetter med stillingskrig før vi kontrer inn 2-0 etter en avslutning av Morten. Rett etter tar Christian en runddans på 16 meteren før han lurer inn 3-0. Kampen avsluttes med et raskt utkast av Jahr og ballen spilles fort og pent oppover før Marius smeller til med en suser i lengste kryss. Nydelig angrep med en avslutning som gav 20 i stil. Dermed ender vi opp som klar gruppevinner med 4 mål i hver kamp og bunnsolid forsvarsspill som ikke har gitt 1 sjanse imot. Tror ingen vil møte Bærum i sluttspillet. Nok snakk.

09:10 BSK2 – Ivrig
Bærum 2 måtte vinne dagens første kamp mot Ivrig.  Dette lå i lufta fra start, og et luktet svidd fra første spark på ballen. Vi tok fullstendig kontrollen med mye pent spill. Brede ble spilt nydelig igjennom og sparket rett ned da han kom alene med keeper, burde vært rødt kort. Pause og 0-0 til tross for mange sjanser og enveiskjøring.

2-0 Brede Borgersen

2-0 Brede Borgersen

I 2. omgang gikk vi aggressivt ut og etter 2 minutter kranglet Håvard ballen inn på 3. skuddforsøk – herlig innsats. Dette gav blod på tann og Brede satt inn 2-0.

Vegard "Beckham" Nesland

Vegard «Beckham» Nesland

Vegard følger opp med et fantastisk volleyskudd fra 20 meter. Ikke Beckham på sitt beste kunne gjort det bedre. Like etter løper Brede fra alt og alle og skulle servere Håvard blank kasse, men motstanderen tok jobben og satte ballen i eget mål.

Seier og 4-0 var en stor opptur etter gårsdagen. Avgjørende kamp om a-sluttspill følger i kveld. Med samme  innsats vinner Bærum den.

Vår neste motstander Nymark vant dessverre 1-0 over belgerne (Olve) og leder nå gruppen med 6 poeng og  6 plussmål. Kampen gikk samtidig med vår kamp mot Ivrig. Olve har nå tre poeng og 3 plussmål. Vi har 3 poeng og null i målforskjell (4-4). Ivrig har O poeng og minus 9 i målforskjell. Vi må slå Nymark og helst med en del mål. De to siste kampene går ved siden av hverandre i kveld.

Her må killer-instinktet frem gutter! Go Bærum 🙂