G99 Bredde: En lærepenge mot Skeid

Skeid g99 Bredde- Bærum g99 Bredde  8-1 (2-0)

Så altfor tidlig på søndags morgenkvist så dro vi til alltid hyggelige Nordre Åsen. Noe som ikke overraskende betyr at rødkledde Skeid var våre motstandere i denne treningskampen.

Det har godt langt, og lengre enn langt, siden forrige kamp. Så man trenger ikke være Jack Van Gelder (legendarisk nederlandsk kommentator) for å forstå at vi slet med å spille bra ball over lang tid på en full 11er bane.

 

I fint driv oppover

I fint driv oppover

 

1.omgang er bra av oss, vi ligger fint og tett mellom de ulike lagdelene. Skeid har for all del ballen mest, men vi skaper også noen fine sekvenser når vi har lærkula! Det er dog fullt fortjent at Skeid skårer både 1-0 og 2-0 i løpet av den første halvtimen. Og tro du meg, det kunne vært mer, men Fredrik sto en meget god kamp, og holdt oss inne i kampen med en rekke «Dino Zoff-redninger»

I pausen foretar jeg en del bytter, av ymse årsaker. Men noen er rett og slett som Northug under OL, tom for energi! Da er det kjekt at 2.laget stilte sporty opp med folk som kunne bidra! Takk til dere!

2omgangen derimot er grell, ikke ulikt hvordan Manchester United sin sesong har vært. På mange måter fremstår vi like tannløse som en sliten britisk midtstopper, med mer mage enn Rooney, og gråere enn håret til Giggs!

Man trenger da ingen doktorgrad i Edmund Husserl sin filosofi for å forstå at spillet og resultatet ble ikke som ønsket. Det hele endte med 8-1 i sekken.

Lyspunktet sto Elvar og Vegard for, da de hadde en fin kombinasjon når vi reduserte den ene gangen.

Derimot så var det en ting som varmet denne seige og gråe søndagsmorgen. Nemlig et godt stykke ut i 2.omgang når vi ligger klart under, og gutta har mistet en del energi. Det oppstår en kollisjon mellom en våre gule, og en rød spiller. Vår kaptein Vince, står frem som en ledertype og jogger bort i situasjonen. Det FØRSTE han gjør er å sjekke hvordan Skeidspileren har det!

Sportsmanschip jeg får tårer i øyne av, og all ære til deg for lederegenskapene du viser!

Alltid blid og ledertype nr 1; Vince Kumar

Alltid blid og ledertype nr 1; Vince Kumar