G99: Årets fairplay!?

Etter en svak kamp og tap mot Asker tidligere i uken, var førstelaget klar for Adidas cup mot Strømsgodset lørdag. Og for en kamp gutta spilte. Hvis jeg skal trekke en liten parallell, vil det være kampen mot Lillehammer i Danacup for et par år siden.

Bærum gikk tøft ut og jeg tror ikke Godset var i nærheten av vår 16 meter de første 10 minuttene. Spillet satt hele omgangen, med variasjon mellom fint pasningsspill, gode brudd og noen presise langpasninger. Det var rett og slett bare målet som manglet og lagene gikk derfor til pause med 0-0.

Det gode spillet fortsatte i andre omgang og det gikk ikke mange minuttene før dommeren blåste for mål til Bærum. Men, Torkel som hadde scoret, sa som sant var til dommeren – at han hadde slått ballen i mål med hånden. Dommeren gjorde om på avgjørelsen og det ble frispark til Strømsgodset. Det gode spillet fortsatte selv om Godset også hadde noen farlige raid fremover samt noen frispark i farlig posisjon like utenfor 16 meteren.

Men (som i Danmark for 2 år siden), var det Strømsgodset som fikk en «lucky punch» og satte inn 1-0 målet. Vi fortsatte å presse og Torkel hadde blant annet et skudd i stangen. Men selv med mange målsjanser, ville ikke ballen i mål hos motstanderen i dag.

Gutta spilte en svært god fotballkamp og jeg vil driste meg til å si at vi dominerte i banespillet – det var bare målet som manglet. MEN, dagens Mann var utvilsomt Torkel. Det står stor respekt av hans valg å si i fra om at målet var hands, spesielt i en så jevn kamp som dette. Dette kan vi lære mye av – kanskje spesielt vi som stod på sidelinjen!

 

Gratulerer til dagens spiller – Torkel!