G2011: Gøy på cup!

11 stk gutter fra «Gutter 2011 Blommenholm» skole kunne endelig dra på CUP igjen! Foreldrene stilte med hjemmelaget kiosk med wraps, frukt, smoothie, og muffin og medbrakt telt mot regn og for godt samhold.

På 5 minutter etter kamp pakket vi sammen kiosken, sekkene , trykket i barna mat, tok teltet og gikk til ny bane. Det gikk i 100 så resultater blir underordnet. Gutta spilte 7 kamper mot forskjellige lag fra ØHIL, Stabæk og Haslum. En opptelling etter cup så var status 3 seiere, 2 uavgjort og 2 tap. Der vi gleder oss over at gutta spilte seg gradvis bedre, og husk at dette var første gang vi spilte på «øvet» nivå.

Flott bidrag fra mange foreldre forsterket opplevelsen og samholdet! Gull verdt!

Vi er stolte over gutta som virkelig fremstod som et lag med fullt trøkk, lekre dribling, resolutt og smart forsvarsspill, briljant keeperspill, modne spillkombinasjoner og noen riktige «rackarrykare» til mål.

Samtidig delte coachen ut direktiv, skryt og ny førsteoppstilling til neste kamp. Her var det logistikk på høy nivå og et velsmurt maskineri av voksne. Alle med oppgaver sånn at gutta kunne få «hvile» i 5 min.

Til slutt en stor takk til alle som bidro med mat, kjøring og øvrig logistikk! Uten dere- ingen cup!

Nå gir vi full gass videre- HEIA BLOMMENHOLM G2011