G2002 åpnet 7er sesongen med uavgjort!

G2002 har kun i overkant 20 spillere, men ivrige sådanne, og vi stiller med 2 lag i 7er serien og et 11er lag i 2001 klassen (2. div). Mandag (5/5) åpnet 7er sesongen mot Bærums Verk Hauger 4, hjemme. Ved kampstart hadde vi kun 7 spillere tigjengelig, noe som lagledelsen løste med stor ro, og fikk med seg Max som allerede var på stadion.

BVH hadde flere svært gode teknikere, men de slet med å få fremdrit og omsette sjansene sine i mål. Philip i mål gjorde det også svært vanskelig for motstanderne (han hadde kanskje sin beste kamp noensinne). G2002 hadde mer fart og var raskere på ball, og var mer rett på mål, enn BVH. Til pause hadde vi derfor en behagelig ledelse (notatblokka lå igjen hjemme så fler detaljer mangler). Etter pause gjorde lagledelsen en del omrokeringer på laget, og BVH hadde flyttet laget sitt lengre opp på banen. Da mistet vi litt av grepet på kampen, og når ti minutter gjenstod stod det 7-4 til oss. De siste 10 ble en forsvarskamp, BVH var på hugget og lykkes der de hadde uflaks i første omgang. Gutta kjempa bra i sluttminuttene men BVH var gode og klarte etterhvert å få 8-8.

Gårsdagens spillere var Philip (strålende i mål), Marius (i kontinuerlig bevegelse), Gardar (med stor kraft og besluttsomhet), Ulrik (ryddet unna det aller meste), Mathias (dukker alltid opp på rett plass), Adrian H (med et klokt fotball hode), Theodor (spisskompetanse på back plass) og Max (kan måle seg med både 02 og 01 spillerne). Vi takker laget for god underholdning og publikum for all støtten.