G01/02 Bredde: Storspill foran mange fans

Bærum G2001/02- Bærums Verk G2001.2  5-0  (3-0)

Lokaloppgjør, flomlys, fredagskveld. Hva mangler da?  Det skulle i alle fall ikke stå på underholdningen, for gutta hadde nærmest tatt på finstasen og gjorde seg klar for å spille mot sine klassekamerater og venner fra Bærum Verk Hauger, forenklet kalt BVH.

Ballen er ikke helt medgjørlig

Ballen er ikke helt medgjørlig

De aller mest ivrige tilskuerne og spillerne hadde nok sjekka tabellen på forhånd. Hvor var BVH?  De kunne finnes rett foran oss, på bedre målforskjell. Da er det vel en rimelig konklusjon at dette lå an for å bli en jevn affære.

Mange fans på plass! Takk til dere alle

Mange fans på plass! Takk til dere alle

Gutta gjorde kjapt den konklusjonen til skamme. Det var gassen i bånn fra første spark. Hadde fotballen hatt en UP, så hadde vi mistet førerkortet 😉

Vi løp raskere, slo bedre pasninger, men mest gledelig:  Vi spilte fin fotball sammen!

En kjapp gjennomgang av målene i 1.omgang vil fortelle at Ulrik skåret to mål. Nummer en på overgang der han på godt vis plasserer ballen forbi keeper, mens mål nummer to er et hardt skudd fra 16meter, der ballen nærmest blir forandret til en partikkel som reiser med lysets hastighet (skribent tar ansvar om noe er feil, han fikk kun en simpel 3er i naturfag)

Herlig feiring av mål!

Herlig feiring av mål!

Vi punkterer kampen med 3-0, arkitekt bak målet er Patrick som spilte en glimrende kamp på kanten. Alltid farlig, ofte smarte valg og solid defensiv når det trengs.

I pausen bytter vi folk omtrent i samme omfang som ministre blir sparket for korrupsjon når Berlusconi styrer i Italia. Samtidig er det småskader på flere, så at vi er fulltallig på benken viser seg (nok en gang) å være en fordel!  Inn med nye krefter!

Instruksjoner i pausen blir gitt

Instruksjoner blir gitt i pausen!

Spillet i 2.omgang er noe svakere. Der 1.omgang er glimrende, så er spillet etter pause noe mer labert. Det er tidvis glimt av noe, men det «kladder» noe mer. Defensivt glipper vi en sjelden gang, men når det skjer, så er Julian helt sjef som bakerste skanse. Skuds plukkes, en-mot-en reddes med benparader og spillet styres med myndig stemme!  Nok en solid + kamp av en av klubbens beste bidragsyter!

En stemme fra forsvaret (Lars) vil ha det til at de ikke hadde så mye å gjøre. Er ikke helt enig, men når vi må gjøre noe så er det såpass solid at selve farlighetene stort sett uteblir.

Ballen (og loddet) er kastet!

Ballen (og loddet) er kastet!

Vi skårer to mål til i 2.omgang. Et av Ali og et av Ari. Vi kunne hatt flere, men totalt sett så viser sluttresultatet 5-0 et riktig bilde av kampen.

Det mest gledelige er samspillet, videre så viser nye spillere seg frem. Adrian H er god på kant, Ari viser muskler på topp og Ulrik er superhelt som spiss!  Moro med at såpass mange (nye) 02-ere viser seg frem!

Seieren ble feiret med Brownies og saft etter kampen ;)

Seieren ble feiret med Brownies og saft etter kampen 😉