G2000 bredde: Våre krefter tok slutt i solskinnet

Holmen G2000 Bredde- Bærum G2000 Bredde   7-1  (3-1)

I god tid ankommer vi Holmens fine fotballanlegg, finner oss raskt skygge og snakker om kampen. Vannflaskene fylles til randen, og kampplanen 4-4-2 er klar.

Da var vi igang!

Da var vi i gang!

Når kampen starter så er første halvdel jevn nok den. Skal sies Holmen er kneppet bedre enn oss, men vi føler at i dag: – ja da har vi muligheten! Vi skaper, Holmen skaper og dommeren blåser på alt. Det har tydeligvis kommet inn et nytt direktiv fra kretsen, for ingen form for kroppskontakt er lov. Videre er alle angrep offside. Det gjaldt begge veier, men er frustrerende å se på fra linja.

HOLMEN 001

Så kan jeg tenke meg hvordan det oppleves for 22 spillere ute på kunstgresset.

Holmen tar ledelsen på et skudd. Øker til 2-0 på en corner. Er ikke ofte cornere heades i mål på «breddeball», men dæven døtte: Det skjedde to ganger i dag. Så nå er vikinglotto-kupongen levert, og leiligheten i Cannes er allerede kjøpt inn med de fiktive pengene. Så enten blir sommeren knall, eller så sones den i et gjeldsfengsel (om de fortsatt eksisterer)

Vi fortsetter å kjempe, og vi skaper et fint angrep (ÅRETS beste) der vi har 4-5 trekk langs bakken før vi avslutter inne i 16meteren. Skuddet havner i gållen og vi er tilbake.

Men omtrent som mine vikinglotto-drømmer, så gikk vår comeback-drøm i tusen knas. For knappe minuttet etterpå så kommer det en stor bøtte med kaldtvann, for de rødkledde vertene øker til 3-1. usj…. kaldt kaldt.

Benken holder motet oppe!

Benken holder motet oppe!

Det står seg til pause, og selv om det er fortjent, så føler jeg vi er med i kampen. Det handler om å unngå personlige feil (i alle fall redusere de), og skyte noe mer.

2omgang er ikke snill med oss. Sola er borte, men kreftene våre (og hodet) er ikke på Holmen Arena denne kvelden. Nå er vi nr 2 i det meste som skjer, og vi slipper inn 4 mål til. Vi skaper noen halvsjanser, men det ender med 7-1.

Det er tydelig hva vi må jobbe med, samtidig liker jeg at vi ikke kun spiller «kick and run». Vårt mål er bevis på at vi kan få til, og vi forsøker å skape eget spill. Det gir grobunn for optimisme!

Kampens høydepunkt er målet vårt som er BRA fotball og bilturen hjem med Thomas Seim som trygg sjåfør bak ratet!

Smilet på plass etter kampen!

Smilet på plass etter kampen!