G2000 Bredde: Kampmønsteret begynner å bli velkjent

Korsvoll G2000 Bredde- Bærum G2000 Bredde   4-2 (4-0)

"Hei på deg"

«Hei på deg»

Etter litt om, men ikke så mye men, så er vi alle mann til kampen borte mot Korsvoll. Til tross for at kampen går rett ved Ullevaal, så er det ikke der vi spiller. For all del, ikke noe å si på Korsvoll Kunstgress. Fin bane, underlag og bredde/lengde. Best av alt, det var skikkelig lange innbytterbenker. Med tak!  Ikke at vi trengte noe over hodet, for det var virkelig fint i høstmørket.

Kampen starter også fint! Det er jevnt, begge lag med noen skuddmuligheter, men ingen treffer. Det er keeperne som må hente ballen bak hvert sitt nett. Slik er det første 15 minuttene. Så begynner de blåkledde vertene et lite grep. Vår midtbane strekker seg litt, og da får de som skyter litt mer plass.

En fin kveld for fotball!

En fin kveld for fotball!

Det betyr mål. Så da er vi på den samme gamle visa. 0-1 og oppoverbakke. Det er vel både en god og dårlig ting. Dårlig fordi vi ikke leder, samtidig god fordi vi er vant til å kjempe oss tilbake.

Kampen er ikke så ujevn, la oss si 60-40 fordel Korsvoll. Allikevel skårer de tre (!!!) til før pause. Det kommer mest av at vi er passive på dødballer. Vi minner mest om 11 stk Stephen Hawking`s trygt plassert i rullestolen mens motstanderen har alt av initiativ!

Da blir vi straffet. Hardt og ofte.

Her viser bildet tydelig vår store svakhet: Manglende markering på dødballer!

Her viser bildet tydelig vår store svakhet: Manglende markering på dødballer!

Når gutta kommer til benken når dommeren blåser for pause, så er det en litt merkelig omgang å oppsummere. Noe er tydelig forskjellig kvalitet på mellom oss og Korsvoll, samtidig er 0-4 i sekken i overkant.

Uansett ikke noe vi kan gjøre noe med nå, så vi må forholde oss til realiteten. Så mer «pønsj» på dødballer, ellers så er det lite vi burde/kan fikse på.

Derimot så blir vi pent nødt til å bytte nesten rubb og rake. Sagt på en måte som gjør at alle født etter 1930 skjønner:  Det var mange spillere som var skada, både her og der. «Keeper-Johan» hadde et kjøttsår som gjorde at han lignet på en statist i Jurassic World.

Inn og ut med en haug spillere i pausen

Inn og ut med en haug spillere i pausen

Edvard og Tom, vårt midtstopperpar, har begge skavanker som gjorde at de måtte kaste inn håndkleet. Vi er heldigvis flere på benken, men hva gjør vi med ny keeper?  Tom melder seg. En og annen kamp på skolebanen på Ramstad er erfaring nok.

Så ut med oss igjen! Hva ville vente oss? Kollaps eller den sedvanlige oppvåkningen?

Vi er rutinemennesker, for det blir her som så mange ganger før. At vi nå våkner opp, tar gradvis mer tak og er jevne med motstander. Korsvoll har riktignok noen skudd på mål, men Tom er der. Med rompe, tigersprang eller så er de nye midtstopperne Lars og Kevin (01 og 02) der og rydder opp.

Flere løp i 2.omgang. Da skapte vi også mer

Flere løp i 2.omgang. Da skapte vi også mer

Vi har fine kombinasjoner langs bakken, og vi er nære ved å skåre først tidlig i 2.omgang. Vi skal skåre, men det tar sin tid. På alle ting er det på en dødball! En god slått corner av det jeg antar er av Thomas S havner på hodet til Mikkel. Fin bue, over keeper og I MÅL! 1-4 (eller som vi liker å tenke: 1-0 til oss i 2.omgang).

Mikkel med mål i dag! Hans tredje for året ;)

Mikkel med mål i dag! Hans tredje for året 😉

Ca halvveis ut i 2.omgang så er det på tide med nytt keeperbytte. Tom får seg nok en smell, og nå virker det som han har gått 3 runder mot Cecilia Brækhus. Så da blir hans eneste plass resten av kampen på benken.

Thomas Stoltz melder seg som 3.keeper for dagen. Fin holdning! Han får litt å gjøre, men med offensiv stil så plukker han det som kommer hans vei!

Vi skårer nok et mål med ca.5 minutter igjen å spille. Det kommer på kontring og hurtigtoget Zidane gjør ingen feil alene med keeper. Bredside ved siden og ned mot stolperoten. 2-4 (2-0 i andre… hurra)

Det skjer ikke mer. I alle fall ikke som er verdt å rapportere hjem om.

Gutta skal ha skryt for en god gjennomført kamp, sett alt under ett. Vårt eneste svake punkt i dag er defensiv markering, og det må vi betale for. Fair, så får vi se om vi lærer noe av det.

Mange mot en er feigt?

Mange mot en er feigt?

Vi har i alle fall lært å holde fokus, for til tross for småsure 0-4 halvveis, så er det ingen sure minner. Da vi i tillegg «vinner» 2.omgang med 2-0 mot det nestbeste laget i serien, så kan vi stoppe på ESSO på veien hjem for å kjøpe cola og sjokoladeboller!

Nå blir det høstferie (frem til søndag 9 okt), og dagen derpå skal vi sørge for å gi Ullern akkurat det. En dag der de forlater STADION med (skalle)-bank, slitne kropper og et klart tap!

VI GÅR FOR SEIER I ÅRETS SISTE HJEMMEKAMP (mandag 10 okt kl 2015)

Heia Bærum!!

Heia Bærum!!