G2000 Bredde: Berg-og-dal-bane mot Holmen

Bærum G2000 Bredde- Holmen G2000 Bredde   1-5 (0-4)

En av våre verste vaner i år er at vi slipper inn mål tidlig, og gjerne flere på kort tid. I dag skjedde ikke dette, til å begynne med vel og merke. Sånn sett en (marginal) forbedring. 1.omgang er en ganske rar opplevelse. Kampen er faktisk jevnspilt de første 20 minuttene, og vi kunne fort tatt ledelsen, i alle fall skåret. Det skal sies at Holmen også burde skårt, men det blir faktisk ingen mål på de første 20 minuttene.

Tett i starten. Vi skuflet unna på dødballer.

Tett i starten. Vi skuflet unna på dødballer.

Så skjer det som pleier å skje med oss. Vi slipper inn flere mål på kort tid, og vi havner bakpå. Forsvar og keeper har heroisk stått imot når Holmen skapte noe, men en glipp i markering er alt som skal til før Holmen sin gode spiss takker for presangen og setter inn 0-1 til de rødkledde. Like etter avspark skjer bortimot det samme. «Deja vu all over again» som den amerikanske kultfiguren Yogi Berra visstnok skal ha sagt.

Holmen er nå i sin beste periode i kampen og frem til pause så har vi mer enn nok med å forsvare oss. Det klarer vi til karakteren «ok», intet mer eller mindre. Det betyr at vi slipper inn to mål til, og det står 0-4. Litt i overkant, i alle fall om man bruker gule briller. Vi må uansett forholde oss til tallenes tale, og de viser 0-4.

Så floksler som «nullstille», «ny omgang» og mer blir brukt i pausen. Vi er jo også vant til å havne under på dette viset, så trening i situasjonen har vi fra før.

Nok en gang så er vi bedre i 2.omgang enn i 1.omgang. Samtidig er det nok en gang at resultatet blir for stort til at vi klarer å ta igjen forspranget. Så for all del, det er gledelig at vi viser moral og at vi kan tidvis. Nå gjelder det å stabilisere spillet til å gjelde så nært 2 *40 minutter.

00HUK5

Vår skåring i 2.omgang kommer ved at Dag blir løpt overende, og vi får straffespark. Tom går frem, som kaptein seg hør og bør. Han gjør ingen feil, straffesparket slås ned i venstre hjørnet og vi kommer på tavla!

Det ender med et 1-5 tap. Nok et tap som er mindre enn på vårsesongen. Så som nevnt ovenfor, så ser vi forbedring. Million-spørsmålet er om det kommer kjapt nok til at vi kan ta en seier i år (fortrinnsvis mot våre venner fra Høvik)!

På veien over brua "Går vi lysere tider i møte"?

På veien over brua «Går vi lysere tider i møte»?

Neste kamp er borte mot Huk (tap 4-6 i vår) på mandag!