G19: Vi får stadig flere svar

Bærum G19 – Stabæk G19 0-3 (0-0)

Vår tredje kamp, den andre mot våre venner fra distriktet Bekkestua. Forrige gang tapte vi 1-5 og det var helt fortjent. Siden slo vi BVH 9-1, som også var riktig bilde på kampen. Så hva slags farger skulle komme på lerretet i dag?

Lovende åpning- god defensiv struktur

Vi ligger lavt, men snører i det store og hele sekken for sjanser igjen når «De Blaa» nærmer seg vår boks. De første 10 minuttene av kampen er mye blått, ispedd litt raske «strøk» av gul maling. Altså i form av kontringer. Men vi er for unøyaktig i samspill og da blir ikke bare sluttproduktet dårlig, det blir ikke noe sluttprodukt i det hele tatt.

Ballen på vei til Kalvøya!

Det som gledes mest er at vi ligger kompakte i forsvar og at vi står samlet når vi presser. Slik blir det kontringer av, så får det heller være at vi ikke kopierer Real Madrid eller Stevenage i kontringsspillet.

På tribunen så gledes det mest at sola varmer og det er en lokal kiosk som holder åpent for is og drikke!

Klart det koster å ikke røre ball, men vi står omgangen ut på 0-0 på resultattavla. På min uoffisielle sjansestatistikk står det 1-4, og skudd på mål 1-5.

Man blir straffet for feil

2.omgang starter som de første 45 minuttene. «STB» har ball, vi legger oss bakpå. Så når de triller og triller, så finner de til slutt hull. En ball over på vår venstre side går over backen vår, og vi er på etterskudd. Så eneste måte å hindre 0-1 er å felle. Det betyr straffe.

Som ender med 0-1 allikevel. Så vi holdt stand i 50 minutter før «smultringen» sprakk. Noe det er lite å utsette på. Stabæk burde/kunne ledet til pause.

Vi la ned sjel i duellspillet!

Fra nå og inn blir det en kraftanstrengelse. Kreftene «stråles bort» og da kommer vi på etterskudd. På flere situasjoner er vi noe mer på etterskudd. Slikt blir man straffa for på det nivået, og da blir 0-1 til 0-2 når de får med kun tre pasninger spilt seg fra midten og alene med Julius i mål.

I de siste 20 minuttene vil vel de fleste på stranda (og Arvesen på golfbanen). Tempoet og fokuset faller hos Stabæk, og vi får flere kontringsmuligheter. Som dessverre forsvinner som dugg for sola.

Helt på tampen skårer Stabæk 0-3 på frispark. Mens vi bommer og bommer på sjanser når Stabæk gir oss på sølvfat på egen 20 meter.

And thats all she wrote!

Summa Summarum

Vi taper fortjent. God defensiv åpning, men kreftene holder ikke hele veien inn. Offensivt er oppskriften mest kontringene, som er vasse sett bort fra i avslutningene. Stabæk har ball mest, men vi har perioder der vi presser oss til brudd.

Jubel for 0-3 ! Som også ble sluttresultatet.