G19: Vellykket treningsoppholdet på Møre!

G19 har tilbrakt helgen på Mørekysten, der de bl.a spilte to kamper (Molde 1-6 tap og 4-4 mot Kristiansund. Mer om kampene senere i reisebrevet).

På 48 timer så rakk gutta mye utenom fotball og, takket være god organisering fra lagledelsen. Etter en prat med flere av gutta så skrøt de av hele helgen! En slik samling er gull verdt for å bygge samspill på, men også for å knytte bånd utenfor banen!

Surt vær på kysten!

Gjengen hadde base på Scandic, og ble fraktet rundt i minibuss og båt til respektive kamper!

Etter ankomst fredag kveld så skulle vi rett til «løvens hule» i form av Aker Stadion og et veldig sterkt Molde lag. De straffer oss hardt for enkle feil. Kampen starter på fryktelig vis, der vi har 3 i sekken etter ca 8 minutter. Spillet vårt bedrer seg etter hvert, men det ender med 6-1 tap.

Ikke helt fullsatt rett før avspark

Lørdag var det rolig restitusjonsøkt innendørs, før ferden gikk til Moldebadet. Den tøffeste (kaptein Bastian) tok sågar badet ute! På kvelden var det felles middag og aktiviteter, bl.a så vant Oscar Schjøtt quizen skal ryktene ha det til!

Søndag startet med buffetfrokost, så gikk turen fra Molde til Kristiansund for å måle krefter mot KBK. Minibussene ble fylt opp og ferden til Kristiansund gikk via spektakulære Atlanterhavsveien

⚽️

Det er en god del prestisje som står på spill når trener Trond Andersen har tatt med seg sine elever «hjem», viktig å kunne reise tilbake til Østlandet med æren i behold.

Kristiansund er et jevnere lag og vi får til mer. Vi leder 3-1 etter første omg, det Thomas scorer et fantastisk brassespark. De vinner andre omgang 3-1 etter en sen scoring og det ender da ender 4-4. Alt i alt en bedre match enn fredagens.

Kaptein Bastian måtelig fornøyd etter 4-4 mot KBK.

Rapportene fra vestkysten er at helgen var vel verdt det! Gutta kommer hjem med god matching, sterkere samhold og slitne kropper og hoder!