G19-landslagsspiller klar for Bærum

August Stana Frobenius er klar for Bærum Sportsklubb.

Nittenåringen, med bakgrunn fra Stabæk, Sporting Lisboa-akademiet og sist IK Start, har signert en toårsavtale med klubben.

Frobenius debuterte i fjor også på G19-landslaget, og, nå skal han ikle seg den vakre gule drakten de kommende sesongene.

– Jeg er veldig fornøyd med å signere Frobenius, en godt skolert spiller som passer veldig fint inn hos oss, sier Bærum-trener Øystein Garborg.

– I August får vi en stopper som er bra med ball, har god fotballforståelse og fysikk, i tillegg er han en fin fyr som passer bra inn i miljøet her.

Daglig og sportslig leder, Knut Nielsen, er også meget fornøyd med å ha landet Frobenius.

Noe av det første Øystein (Garborg red.anm) spurte om, var å hente August. Vi sjekket derfor mulighetene med Start, og, fikk til en gunstig løsning for begge parter, forteller Nielsen, som takker IK Start og Magni Fannberg for velvilje fra sørlandsklubben til å få overgangen i boks.

Hovedpersonen selv er også glad for å være en del av gjengen på AJ Arena:

– Jeg gleder meg til å begynne, det virker som en fin gjeng og klubb, og et sted jeg kan bidra mye, sier Frobenius til baerumsk.no.

Hvilken spillertype er du?

– Jeg er en stopper med gode basisferdigheter, som ønsker  å utvikle fysikken min ytterligere, jeg har en god pasningsfot jeg kan bruke, samt målscoreregenskaper som forhåpentligvis kan komme klubben til nytte.

Vi ønsker August hjertelig velkommen til Bærum Sportsklubb!