G19: God plan- god gjennomføring!

Bærum G19- Bærums Verk Hauger G19 9-1 (4-1)

På «Svenska flaggans dag» så var det klart for vår andre kamp når vi Gule var verter for Bærums Verk Hauger i blått (BVH). Forrige uke slo BVH vårt G18 klart, mens vi tapte mot Stabæk. Så man skulle kanskje forvente et jevnt kampbilde?

Det er så lenge siden vi hadde hjemmekamp, så jeg tror statsminister da var Gerhardsen. I alle fall føltes det slik. Siden sist så har Norge blitt gode i tennis, golf og matchet Sverige i ishockey-VM. Som Dylan skrev så passende på 60-tallet var det vel «The Times They Are a-Changin«.

Noe som også gjelder BVH som kan se lyst på fremtiden med sitt meget gode 04-kull!

Formel 1- pole position

De som var tidlig oppe en søndagsmorgen fikk se glimrende angrepsfotball de første noen-og-tyve minuttene. Det er Max som åpner skåringsballet etter glimrende angrepsfotball, før BVH utligner på et like fint angrep kun minuttet etterpå. Vi fester grep om kampen med å eie ball, så at vi går opp til 2-1 etter (kun) 9 minutter er det lite å si på. Det er morsomt å være tidlig ute i dag…fordi man får både p-plass og fordi man ser en morsom kamp!

Dette er foranledningen til nok et mål!

Gutta fortsetter å skape og med det kommer mål. Marcus og Max øker til 3 og 4-1 før det er tid for vanning av både bane, såvel som spillere. Alt i alt en god omgang. Offensivt har vi nevnt, men med unntak av den ene glippen så har vi kontroll i bakre rekker og.

Vi holder struktur og arbeidsmoral oppe!

Kampen føltes avgjort når vi går i gang med de siste 45 minuttene. Derfor er det gledelig at gutta går ut med samme sulten etter å jobbe i de siste 45 minuttene.

BVH har tatt taktiske grep og lukket seg mer sammen defensivt. Det gir oss mer utfordringer med å finne hull, men når gutta holder seg til planen som Trond/Daniel satt opp, så gir det avkastning etter hvert!

Sondre øker til 5-1, før kampen går inn i en periode som best kan illustreres med Jeopardy-musikken.

Riktignok ikke i 10 timer som i denne videoen, men fra 55 til 75 ble det varmt utpå «Kadda»

Avslutter slik vi startet!

«Gjør det beste ut av enhver situasjon» sa min bestefar, og visstnok også Theodore Roosevelt- for å være klar det er ikke samme person vi snakker om her.

De visdomsordene følger gutta det siste kvarteret. For de girer opp ett hakk og «kjører ifra» slitne gutter bosatt noen busstopp fra «Kadda».

Alle målene er Thomas sistemann på, men det er godt oppbygde angrep som er vår «Toro-oppskrift» som gir den herlige smaken av at vi får til mye av det man har øvd på siste uka på treningsfeltet. Det gledes!

Så summa summarum så følger vi planen som nå deles her:

Det er godt at mange får rikelig med spilletid og at ingen slutter å jobbe selv om vi har kontroll på kampen fra begynnelse til slutt.

God stemning etter vel gjennomført kampplan!