G19 Elite: God start «ødela»

Asker G19 Elite- Bærum G19 Elite 2-3 (1-3)

I det juniorgutta ankommer Føyka så innså de at A-laget fikk en kalddusj av de sjeldne fra Asker. Uten sauna og bjørkeris.

Våre unge håpefulle revansjerer kalddusjen i sin åpning. Allerede i det 3.minutt så skårer Thomas Storødegård, og vi ruller opp angrep etter angrep innledningsvis. Vi vinner ofte ballen høyt og det går fort i angrep.

2-0 kommer med banens yngste, Elliot Llullaku etter en vakker assist fra Viktor Sandsmark-Evensen. Samtlige 32 tilskuere + den ene bikkja i bakken tror nok det er avgjort når Frederic Storødegård setter inn 3-0 på en leken lobb etter 19 spilte minutter.

Vi fortsetter rett nok å skape angrep, men det går litt i sorten av en og en. Samtidig så skyter vi hull i ozonlaget når Viktor Sandsmark-Evensen tar frispark fra 25 meter. Fire timer senere (i skrivende stund), så er nok ballen fortsatt på vei oppover i stratosfæren. Kanskje du kan få jobb som rakett(-utvikler) for Kim Jong-Un? Ballen endte som et prosjektil.

Nord-Korea byr 20000000 Won for denne raketten Viktor 😉

På tampen av omgangen så mister vi ballen når det blir for mye føring og for mange Gule skal leke Lebron James- å gjøre det på egenhånd. Vi er verken 2 meter, bosatt i LA eller har hans ballteft. DA straffer Asker oss. De bryter fra midten og ruller opp en fin kontring.

Veien til garderoben ble ikke kortere av at vi inviterte de inn i kampen på den måten. 3-1 halvveis.

Gaute Kjerstad med god defensiv kontroll!

De lærde strides

Hvordan skal man oppsummere 2.omgang? Her er det forskjellige meninger, slik sett hadde vi nok passet bedre på Venstre sitt landsmøte. For etter kampen så er folk av ulike oppfatninger. Undertegnede streber etter å være fair, og ender kanskje med å bli som Bill Belichick etter å ha vunnet Conference Championschip: Det er fortsatt mange ting som kan bli bedre.

Uansett. Jeg mener 2.omgangen er svak. Asker har vel så mye ball, vel så mange sjanser og det er hjemmelaget som skårer omgangs eneste mål. Vi skal være mye bedre på juniorsiden enn de, og med det i bakhodet så føler jeg 2.omgang står til bjørkeris. Hovedgrunnen mener jeg er at vi får betalt for vår gode start, og det fører til at vi faller ned i intensivitet og fokus.

Det ender med en 3-2 seier, uten at det deles ut verken poeng, heder eller trofe for en seier i mars.

Det som er gledelig er at flere yngre spiller seg varme i trøya, og vi er tre stk g16-spillere utpå der! Det gror og spirer, om ikke i naturen, så i vår yngres avdeling. Når våren kommer vites ei, men seriestart er 11 dager unna (onsdag 20 mars mot Lyn)