G17: Vi løste utfordringene fint!

Bærum G17-Holmen G17   6-0  (3-0)

Det rant inn med forfall til dagens kamp hjemme mot Holmen. Takk høyere makter at vi er mange! For vi klarte å stille lag, og skulle det vise seg, et godt nok lag.

Gutta ankom humper og en bane med så skjeve linjer at blomster-Finn hadde blitt sjalu.

Troppen møtes på klubbhuset før vi går nærmest hånd i hånd samlet til Kalvøya. En rask titt på tabellen gjør så at vi vet at Holmen er laget som ligger desidert sist på tabellen, men vi undervurderer dem på ingen måte før kampstart. Skribenten har alt ytra klager på banen, og det faktum at det har regnet store deler av dagen gjør i tillegg at banen er våt og litt tung å spille på. Vi som har passert middagshøyden i alder kan trekke et sukk og tenke tilbake til tiden med skruknotter store som oljebor!

Kampen nå ble likt den som var i vår. Her er Martin fra den kampen (6-1)

Instrukser før kampstart gis, og når 11ern blir lest opp så dukker det opp en liten overraskelse. Keeper-Anders skal starte på topp, men Herman pådrar seg en form for skade som gjør at Anders likevel må i buret. Så lenge var du i paradis Anders. Neste gang….neste gang.

Er det en ting jeg ikke har klaga på så er det Oslo Fotballkrets. Men nå er det tid for det!

For med 5 minutter til kampstart så er det fortsatt ingen dommer på Kalvøya. Ei heller i vannet, på en båt eller på landjorda! Like bortevekk som Jimmy Hoffa! Kanskje det var han som Post Mortem var satt opp til å dømme?

I alle fall så er det bortelaget som tar avspark. Vi klarer tidlig å presse dem langt ned på deres banehalvdel. PP ser Tobbe på løp og slår en langpasning igjennom, høyrekanten er sikker og det står 1-0! Tobbe har funnet høstformen tidlig og er klar for skåringsjakt, mens Henrik SA fra nettopp Holmen var borte i dag for å ta jegerprøva og skal ut på en annen form for jakt senere!

Gledelig er det at til tross for tidlig scoring, så legger vi oss ikke bakpå av den grunn. Vi vil ha flere scoringer, og fortsetter å trille kula. Hurtigtoget Westrum kommer seg i god posisjon og banker inn 2-0. Holmen sliter å henge med, og vi har veldig god kontroll. Dagens kaptein, Sigurd og resten av forsvaret har ikke så mye å jobbe med, og det er et konstant press mot 16 meteren til Holmen.

Benken koser seg med spillet etter 1.omgang

3-0 scoringen kommer ved lekre kombinasjoner. Det starter med litt småspill på midten før Henke får avsluttet enkelt fra 5 meter. Keeper Anders har så og si ingenting å gjøre, og vi kunne nok latt et fugleskremsel stått der. Da hadde vi i alle fall sluppet å ha måkebæsj på banen!

Holmen kommer mer med i kampen, men de sliter med å skape sjanser. Vi har en del småsjanser, og en drøss med cornere, men det står 3-0 til pause. På benken er det god stemning OG det har sluttet å regne!

 

Dahle setter i gang 2.omgang. Vi triller ball, og ønsker å punktere kampen tidlig. Bortelaget blir løpende imellom, men vi skaper ikke de aller største sjansene de første 10 minuttene. Plutselig eksploderer det helt på banen, og ikke minst benken. Dahle kommer alene i gjennom og lobber den lekende lett over keeper og vi leder 4-0. Leken scoring!

Så gjør vi noen endringer. For Anders var lovt spilletid ute på banen, og det løfte skal holdes. Så Thomas Seim går i mål, mens Anders blir spiss. Vi kommer oss fremover på banen. Henke på løp og spiller Tobbe som dribler 2 rødkledde før han limer ballen i krysset. En helt vanvittig scoring! PP mener det er «Birger Meling-nivå» på det der.

Glede utenfor banen! Også i 2.omgang

Vi søker flere scoringer og er nære ved flere anledninger. Alt fra cornere, frispark og flere gode muligheter, men mål nummer 6 uteblir helt til noe helt spesielt skjer. Debut som utespiller, Anders kjemper godt på topp og får selvfølgelig scoringen. Westrum skyter, keeper gir retur og der er Anders på plass og pirker inn 6-0.

En komfortabel seier. 9-0 i målforskjell de siste 2 matchene er bra for selvtilliten og vi viser hva som bor i laget. Vi har en hengekamp mot Rustad på lørdag. Seier her vil sørge for at vi er på 3 plass og foran Høvik på tabellen.

Det smaker fugl så langt av høstjakta…. sesongen!

Dagens 3 stjerner:

***   Tobbe. To skåringer av det vakre slaget. Alltid en trussel offensivt.

**    Dag.  Har vokst som spiller. Blitt solid der han enn blir plassert og er alltid positiv

*  PP.  Bidro på banen og med referat. Takk!