G17: Fortellingen om bl.a. to mål- to assist og dobbel krampe!

Heming G17- Bærum G17 3-6 (1-4)

For vår fjerde kamp så tok vi turen til nærheten av Tex Burger. Heming har også mer en sentral beliggenhet til bra junk food. De har et av de flotteste anleggene i hele kretsen og vi får spille på hovedbanen på det som minnet mest om en fin sommerkveld!

Det som gjorde kvelden fullkommen var at vi var 15 spillere! Ny rekord og det var en av flere faktorer som spilte inn til dagens seier! La meg skru tida litt tilbake, til ca 45 minutter før avspark. For jeg og mitt følge kommer akkurat innenfor oppmøte, men da er bortimot alle der allerede. Det gledes!

Så varmer vi opp, med eller uten strekk, skrubbsår eller fotballsko.

Gavepakke, iherdig jobbing og kontring i Dortmund-stil

Vi åpner dagens skåringsball på det jeg fortsatt tror er et innlegg. Andreas V er i alle fall sistemann og vi tar ledelsen på det innlegget fra 30 meter, skrått hold. De er fra dannede hjem her på Heming, men dette var en voldsom gavepakke til oss gjester.

Etter den så spiller Heming fin fotball. De har flere pasninger seg i mellom, som gjør sitt til at de kommer på kort hold og gjør følgelig kort prosess. 1-1

Så fortsetter de å ha ball, mens vi løper og sliter som vi skulle trent oss opp til merke i «Birken». Ut fra utallige løp mellom ball, så stjeler vi til slutt ballen og setter full fart offensivt. Vi trener jo aldri på slikt, mest fordi vi verken har 11er bane eller mer enn 11 spillere på trening – I kveld så det ut som det var kun dette vi hadde trent på i årevis!

Bendik J har kontroll på motstander

«Klikk-klakk, pang-pang» så satt ballen i nota! Ikke bare en, ikke kun to- men tre ganger på kort tid! Klart på Heming opererer man ikke med inngangspenger, det er for bønder og småaksjonærer. Dog kunne de krevd betaling i form av opsjon på aksjer på våre spillere i det offensive ledet! Har på mine 10 år som breddetrener ikke sett makan til flott angrepsspill!

Heming gir seg ikke, men vi er gode på den defensive jobbingen. Samtidig så er det nok flere på laget som håper at (SPOILER- dagens bestemann) Magnus vil fortsette å ha strekk i flere uker. For til å aldri ha vært keeper og selv sier før kamp «jeg suger som keeper«, så leverer Rykkinns beste spiller også som bakerste skanse! Så får det være at Nikolai H nærmer seg han på skåringsstatistikken med to mål og to assist!

Ny omgang- kreftene holder denne gang

I forrige kamp var vi kun 11 og det var 2-2 til 25 minutter igjen. Med fire på benken så hadde vi avtalt at i dag kunne man ta ut alt av krefter, fordi nye krefter var tilgjengelig på benk i form av innbyttere OG noe astmamedisin som lå gjenglemt på innbytterbenken.

Samtlige Gule gir det de har og mang ett skudd blir blokkert, gjennombrudd blir stoppet og vår gode midtstopperduo i Tors og Erik er sterkest en mot en. Vi holder i alle fall stand som de 100 amerikanerne i Battle of the Alamo – Wikipedia .

Erik A E er sjefen i forsvaret!

Til slutt skårer de på en straffe og det kunne blitt spennende. For med 4-2 og ti minutter igjen så finnes det håp. Vi gjør det vanskelig for de grønn-hvite med vår gode defensive organisering. Samtidig så satser jo (forståelig nok) Heming alt offensivt som fulle sjøfolk på landperm. Så med mye bakrom truer vi med vår raske spillere.

Dog så kommer punkteringen av kampen når Vares N presser Heming til feil og alene med keeper fra 25 m- så 20 m- så inne i boksen gjør han ingen feil…

…knockout på 5-2. Selv om Heming skårer en til rett etterpå, så er tiden for knapp. Den blir heller ikke noe bedre når vi skårer i siste minutt heller. Etter å ha telt på begge fingre, så er nå resultatet 6-3 og telefonen «uler» på alarmen for full tid.

Litt tillegg er det, men ikke nok til at det kommer noe drama ut av det. I så fall skjedde det på tribunen der Martin H befant seg med noen damer.

Vi andre kom oss hjem med godt humør på følgende måte:

Vi danset oss til seier 😉

Kampens tre stjerner:

*** Magnus C! Stiller opp som keeper (er skadet). Ser ut som 100 dollars, noe som rekker til mye på Rykkinn. Flere gode redninger og sterk bidragsyter til at vi vinner

** Nikolai H! To mål, to assist og dobbel kramper. Moro å ha deg med igjen. Nå satser vi på toppform i tiden fremover- DA kan høsten bli Gul og fin for laget

* Resten. Er mange som spiller sin beste kamp. Samspillet fra BendikJ, Andreas V og til våre offensive våpen gledes til langt inn i sjela!