G17: Tro og tålmodighet betaler seg

Fossum G17- Bærum G17 1-6 (0-2)

Vår andre tur til Fossum (tr.kamp i juni endte med seier 12-1). Klubben med ski, sykkel og fotball. I dag var det stort sykkelritt i området, så det var dårlig med parkering og dårlig med tid. For småbarna som spilte før oss holdt på 15 min over tiden, og jeg antar de ikke burde være våkne når Kveldsnytt ruller over med siste nytt fra Afganistan.

Apropos parkering, så måtte Mathilde før kampstart rekke tilbake til bilen som visstnok sto ulovlig langs veien. Hun slapp med det både bot og starte kampen. Vi antar hun kan leve med det.

Ingen bot- kaldt på kampen fra start. Mathilde er måtelig fornøyd med det.

Vi spiller bra til å aldri øve på 11er bane

Vår eneste reelle befatning med 11er fotball er kamper. Vi kan få på plass på 11er av klubben, men vi er ikke nok til å trene så mye på relevant 11er-spill.

Dog er vi gode på å improvisere (slå opp ordet her gutta- improvisere – Det Norske Akademis ordbok (naob.no) . For vårt spill er ikke så hakkande gærent. Det bygges via midten, som dernest strør det videre til de tre på topp.

Så tar det litt tid før vi får betalt, men når det skjer, så er det rettferdig iht. alle parametere å mål rettferdighet på i fotball. Så til pause går bort fra vinden med 2-0 ledelse. Også moro fordi Jakob som aldri har vært keeper før holdt nullen.

«Fångad av en stormvind»

Dere var langt fra født når denne «perlen» av en sang vant Eurovision, så here goes:

Og så som Carola (og hennes ex-mann Runar Sørsgård) så «har vi aldri sluttat tro«. Dog så tror vi på vidt forskjellige ting enn de to kjendisene…

…for vårt spill gir (nesten) frelse i seg selv! Skal sies Fossum skårer kampens neste mål og 1-2 kan virke som et jevnt kampbilde. Det vil dog være som å tro på «Book of Revelation» og ar dommedag er nær.

Vi slår ganske kontant tilbake etter deres skåring og på 3-1 og ut så har vi det meste som skjer mellom stormkastene denne sure sommer/høst-kvelden oppe i distriktet for Bekkestua.

Vi rekker å skåre tre til, det kunne vært mer, men er ikke så nøye. For det viktige her er at vi vinner, alle får masse spilletid (og på ulike plasser) og at Mathilde stråler etter at hun unngikk bot på 900 kr. Så da vant vi vel alle?

Mørket senket seg

Summa Summarum

God laginnsats, ros til de som stilte opp som keeper. Om spillet så er det bra til at vi sjelden får øvd på det. Capitano Bendik jobber steinhardt, strør kvalitetspasninger til våre giftige på topp som omsetter til seks mål!

Kampens tre stjerner:

*** Shkar. Solid defensivt og får spille på topp på slutten. Da skårer kongen av mellombar mål også

** Bendik. Breddefotballens De Bruyne. God med ball, løper mye.

* Resten av gjengen. For samtlige spilte god fotball, stilte opp og bidro til en kontrollert seier

Gjestende lag er fornøyde- om enn kalde etter kampen