G17: Strålende avslutning på sesongen!

Bærum G17- Lambertseter G17 6-0  (3-0)

En lang sesong er over. 21 kamper ble spilt i all slags vær, på ulike baner og med ulike baller (ja, vi husker Ski borte). Nå er tallene klare og vi endte på 5.plass med kun 2 poeng opp til 2.plass. For vi mistet jo tre sannsynlige poeng hjemme mot Hauketo grunnet svak kommunikasjon og dermed ble vi taperdømt 0-3, så hadde den blitt spilt så hadde vi nok blitt nr 2 av 12 lag!  Her er tabellen:

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=7082

Så er det på tide å skrive litt om dagens kamp. Fra og med neste uke så må jeg finne noe annet å gjøre enn å skrive referater mellom 00 og 02 på natta. Forslag tas imot!

Klart for årets siste seriekamp!

Vi hadde noen utfordringer, for flere var ute med skade eller sykdom. Så har vi PP som tok buss til Saprsborg. Det var visst en breddekamp som skulle spilles der og. Vi håper han fikk pølse i vaffel med på kjøpet når han reiser ut i distrikts-Norge!

Så vi starter med flere i uvant posisjon. Formasjonen som Bo og Westrum klekka ut på vårparten er en vinneroppskrift, så vi fortsatte i vår kjære 4-3-3.

Det skal tidlig vise seg at vi er hakket hvassere enn gjestene fra der kebaben smaker best. Spesielt utnytter vi at deres forsvar er svakere organisert enn en belgisk regjerning! Så først er det Bo som utnytter det. 1-0 etter ikke så altfor lenge spilt.

Slik er melodien utover 1.omgang. Da er det bare på sin plass at nr.11 «Sing Star» står for neste bidrag. På sin høyre kant skjærer han inn og treffer ballen som går i nota!  Fint løp og avslutning i samme stil av Henrik H! 2-0 ca halvveis.

Mye bra offensivt spill! Her er «SA» med ball og Thomas Seim i fint driv!

Vi rekker en til med Bo. Samtidig så har vi god defensiv kontroll. I alle fall om man knytter på seg et gult skjerf og tar en slurk kaffe i høstkulda. Riktignok har Lambertseter noen muligheter, men vi har verdens beste breddekeeper, og kaptein Edvard leder fint ann i bakre firer, som for øvrig bestod av Sigurd, Mads og «takle-Tom». Alle spilte til godkjent +

Så når dagens gode dommer blåser av for pause så kan vi gå til garderoben med en god følelse. Sett bort i fra at dette er breddefotball, og vi verken har eller hadde giddet å gå til garderoben om den så fantes.

Så kun noen kjappe minutter på benken, der vi dessverre ikke har frukt!  Trener Massimo unnskylder seg med at han var så tidlig våken og Kiwi ikke hadde fylt på med fersk frukt en tidlig mandagsmorgen. Hvorvidt det er sant, det får Eirik Jensen finne ut av!  Eller?…

Vi setter innpå en rekke folk som ikke har vært så mye på trening, men som etter å ha kjent kulda i 1.omgang får spille slik at de ikke pådrar seg noe sykdom. Være seg lupus, brokk, eller pest. Er mye styggedom som svever i lufta.

Om de ikke har trent på ferdighetene, så ser det ikke slik ut. Vårt godspill fortsetter, og vi skaper sjanser på løpende bånd. Mikkel, Dag, Seim er alle solide fra første spark i 2.omgang.

Spillet ble mer og mer på en halvdel!

Det som skaper mest spenning på benken er at jeg ikke finner kampkortet og må ut på en trimrunde. Det er slitsomt for en kar som ikke akkurat holder bantamvekt i boksing. Etter en rundtur på ærverdige «Kadda» så finner jeg kampkortet liggende på gulvet i klubbhuset. Når jeg kommer ut igjen har vi ikke skårt, men jeg blir fortalt at vi holder trykket oppe.

Det betaler seg etter hvert når Bo setter sitt tredje for dagen, før Wilhelm setter inn et herlig skudd i motsatt hjørnet like etterpå!

At Henrik «evighetsmaskin» S.A får avslutte kampen og sesongen med et mål er så innmari fortjent! Maken til kjernekar, lagspiller og kandidat til Nobels Fredspris finnes knapt i kongerike!  6-0, game, set and match som det skulle vært i Roger Federer sine glansdager på gress!

Dag «følger» med!

Samtidig vil jeg rose forsvar og keeper. For også i 2.omgang er Lambertseter frempå, og Anders viser han kunne fortjent lønn for spillet. Han har spesielt en syk redning på en avslutning fra kort hold. Gutten som ordnet seriegull for junior bredde, viser også at han betyr mye for 00. Når han attpåtil allerede har solgt ALLE loddene, ja da håper vi sterkt han fortsetter å finne glede med fotballen neste år!

Dagens tre stjerner:

***  BO!  Tre mål= tre stjerner. Mer enn det, så skaper du mer uro hos motstander enn det Trump gjør utenrikspolitisk.

** Ja,… alle andre. Er ingen som er svake eller middels. Så det er på sin plass å ha inflasjon på utdeling her!

* Morrisbak Skjønsberg.  Mest for å se om PP leser dette referatet. Samtidig så skårer han kun sitt andre mål på rundt 300 kamper. Ikke dårlig for en kar som jeg trur har passert 60 år!

*