G17: Soultrainet ruller videre i slow motion

Heming G17-Bærum G17  1-3 (0-1)
Som alle kan se, så vant vi kampen. Men jeg har sjelden sett noe så gjennomført svakt.

Man kan si det er en styrke å vinne på en dårlig dag, og jeg antar det er sant nok. Samtidig så vil vi bli straffet for like svakt spill i senere kamper om vi ikke hever oss.

Når man møter bunnlag, så føler jeg man har lite å vinne, men alt å tape. Alle forventer seier, og tenningsnivået er ikke på riktig styrke. Jeg ønsker at vi til enhver sammenheng skal være i «Love Train»-modus, ikke være som en sliten Elvis. Vi var på scenen, men vi leverte a la Elvis i 1975.

http://youtu.be/k3SmknNafRE

 

La meg forsøke å geleide dere til den fotballfaglige biten. Vi ønsker å spille ballbesittende, og med midtbane i beveglse. I kveld var vi milevis unna. I tillegg ønsket jeg å se en fandivolsk innstilling ved balltap, men vi er like lite interesserte å gjenvinne ball som det Hellas er å betjene lån.

I fotball er allikevel alt mulig, og vi tar ledelsen like før pause når Ferdinand Bohinen gjør alt på egen hånd. Et fint løp, inn mot rundt 20 meter, så hardt ned i hjørnet. Dermed en psykologisk viktig 1-0 til oss når pausesignalet går.

I pausen så etterlyser jeg vinnervilje og tøffhet i duell og ved balltap. Flere kommer inn, og jeg vil berømme Jo for sin prestasjon i hans første kamp for oss. Han er som en Beethoven symfoni. Temposkiftet er glidende, de små detaljene utgjør forskjellen mellom ok og brilliant, og når det er behov så er man der markant med et bang!
Resten av oss hever seg i 2.omgang, og vi har fullstendig kontroll. Dog uten å skape flust med muligheter, og når vi gjør er det lite plan, men mer tilfeldig at vi er farlige.
Ferdinand Bohinen skårer vårt andre mål 10 minutter ut i 2.omgang. Et frispark fra 40meter blir slått rett i mål i bue over keeper. Samme gutt står også for vår tredje skåring etter ca 70 minutter. Da på en straffe som han setter kontant ned i venstre hjørnet.

På slutten bytter jeg litt på hvor gutta spiller, og det straffer seg med at vi slipper inn en betydningsløs goal imot på kontring.
3-1 til oss, og full pott etter 5 kamper.

Dog frykter jeg det er viktigere for gutta er at jeg nå kun er 3 seiere unna å måtte forplikte meg til å søke på Paradise Hotel, Fat Camp, Homsepatruljen o.l
Vårsesongen har godt over forventning, selv om prestasjonene har varier. Nå gjenstår Jardar i siste kamp før ferien neste mandag.

http://youtu.be/-NVAd0cmVrQ