G17: Coaching i kretsklasse

Bærum G17- Jardar G17   5-2  (2-0)
Siste kamp før de kommende uker med grillmat, vin, piker og sang var mot våre blå venner fra Jardar.

På en helt ok humpete slagmark skulle kampen om den 6.serierundes 3 poeng tildeles!

Som vanlig er stiller vi med et ok antall, og vi har nok en fordel der mot mange av våre motstandere som stiller med 12-13 stk til kamp.

Vel, uansett er det på den eminente puttinggreenen som Kalvøya er, at kampen skulle kjempes, spilles og forhåpentligvis vinnes.
Og vær klar over det; det ble mest kjemping, lite spilling og seier!  Hadde Justin Rose eller Tiger skulle puttet der, så hadde de gått solid over par.

Vi setter listen fra Kapo O Pango av, og i de første 20 minuttene så er vi klart best. Dette er også vår beste periode i løpet av hele kampen, og vi både skaper og skårer to mål.

 

Det første kommer ut fra et innlegg, og etter retur fra keeper så kan vi lett banke inn 1-0 tidlig.
2-0 skåres fra et innlegg som går over alle, bortsett fra Magnus Wik som står like alene som Amelia Earheart var på Howland Island. Lett hodestøt og forsikringsgoallen 2-0 er et faktum.
Etter dette faller vi i kvalitet, og kun Drillo hadde vært fornøyd med siste 25 minutter. Det ble «kick-and-run», og ingen av lagene skaper noe annet enn enkelte gjesp hos de 23 tilskuerne, og faktisk så sovnet en tilskuer i sin campingstol!
I pause så etterlyser jeg vilje a la Otto von Bismarck. Vi skal være steintøffe i duellene, og sultne som hyener på ball ved balltap.

Dette følger gutta bare opp de første 5 minuttene. Ut av startblokkene går det fort, og vi setter en tredje gåll. Den starter ved Mikkel som kommer ned langs kanten, så som ofte med dette Steinerbarnet gjør han riktig spillevalg og legger den 90 grader fra kanten og denne gang er det Bo som er på Howland Island. Mutters alene, og 3-0.

 

Det som skjer etter 3-0  kan virke som et finsk fjersynsteater. Og i og med ingen vil se på det, så skal jeg også ved ord fatte meg i korthet. Trist, slapt og uinspirerende! Klart årsverste herfra og til sluttminuttene, og man kan faktisk gjøre friske folk langstidssykemeldte om jeg fortsetter å skrive om det!

Jardar scorer to mål ved dødballsituasjoner, og skaper spenning. Når de i tillegg like etterpå får en Rema-1000 straffe, så kommer resultatnervene inn i bildet. Om våre blå venner har golfetikette vites ikke, men de blåser straffesparket himmelhøyt over.
Klokka tikker og går, og like ubenhørlig så forstår jeg at jeg må vise «coaching i kretsklasse». Så noen bytter og formasjonsforandringer blir gjort, og jeg velger å tro at de forandringene er årsaken bak to relativt fint spillemål signert Erdelan!

 

Det ender altså med 5-2 seier, og vi har full pott til sommerferie. Det er DERES fortjeneste gutter, dere er en nydelig gjeng å jobbe sammen med! Full av innspill, innsats og samarbeid er nøkkelen bak at bygdegutten Massimo nå allerede er mentalt på vei til Paradise Hotel!

 

 

Theodore Roosevelt får siste ord før ferien:

«To educate a man in mind, and not in morals, is to educate a menace to society.»