G17: Rot, knot, skade- allikevel seier!

Hauketo G17- Bærum G17  1-4 (1-3)

Færre enn ønskelig kunne stille i dagens kamp borte mot Hauketo. Slik er det når det er så mange kamper, høsten er regntung og skolen tas seriøst. Så har vi de som prioriterte fest på Rosenvilde av alle mulige skoler. Det ryktes om at narkohundene har nok å gjøre i kveld.

Så vi er 14 i garderoben før kampen. Praten om kampen tar jeg i samråd med gutta etter først å ha tatt en god bit av en burger (Takk Frode!). Det går mye i det «samme gamle», men de prinsippene om sikkerhet i forsvar, bruke kanter og søke avslutninger er noe som gang på gang har gitt oss en vinneroppskrift. Faktisk småpene 8 seiere på rad! Det er musikk av Henrik Høven-kvalitet det!

Banen er fin, lyset på stadion funker og det er både innbytterbenk og tilskuerplass! Så intet å si på fasilitetene. Til og med åpen kiosk som selger ulik snacks.

Så alt er lykke før kampen, men kun 40 sekunder…ja sekunder…. ut i kampen så er Johan S uheldig når han kommer i max fart på kanten. Helt hva som skjedde vites ikke i skrivende nattemørke, men Johan forlater både kamp og arena med skade. GOD bedring ønskes, så får du starte ved neste anledning!

Så «Høvik-dødaren» Mikkel G er neste mann opp. Rett inn på offensiv kant. Senere i kampen skal det vise seg å være en vinneroppskrift. Før det så er Martin W raskere enn de fleste. Intet nytt under sola det.

Så på en overgang så brukes fart og teknikk i riktig dose, og vips:  1-0 og kampen er der vi vil ha den!

Hauketo slår raskt tilbake. De får et (av mange) frispark og Anders redder, men forsvaret er ikke helt med på returen. Så umarkert kan de lett sette inn 1-1.

Gledelig er det at vi ikke får panikk. Vi vet vi kan bedre og tidvis er det også slik i dag. Når det er sagt, så er det også på sin plass å påpeke at det ikke alltid var slik. Midtveis i 1.omgang og ut, så rotes det like mye her som det i etterpåklokskap ble gjort i Arbeiderpartiets valgkamp! Vi har bare ingen Trond Giske å skylde på…

I motsetning til AP, så får vi uttelling allikevel. 2-1 kommer på et kanonskudd som minnet om Dag sin mot Høvik i fjor. Thomas S knaller til fra 25 meter og denne raketten vil nok Kim-Jung Un ha tak i!

Man ser to ting via bildet her:
1) Det er høst 2) Jeg kan ikke bruke lysinnstilingen på kamera

Like etter så er det «Høvik-dødaren» sin tur. Mikkel setter inn 3-1 mens jeg tar en bit av burgeren på sidelinja. Målet varmet, mens burgeren nå var blitt kald.

Det står seg til pause. Vi er ikke veldig spillende, men det holder mot dagens motstander. Vi har kun to innbyttere, men det fine med det er at alle får rikelig med spilletid!

2.omgang er stort sett bedre enn 1.omgang. La meg si det slik, vi har cruisekontroll på og styrer det som er å styre. Den ene gangen hjemmelaget er frempå så er Anders der (selvsagt) med en glimrende enhåndsredning! Det blir bare et mål i 2.omgang og den tilhører oss. Signert Martin W.

Mange spillere, ingen ball!

Flere andre var nære, spesielt Tom L. Dessverre ble den reddet to ganger på streken.

Vi unngår flere skader og kort, slik at vi stiller et slagkraftig lag mot antatt seriemester Oppsal hjemme på fredag!  Det skal bli en interessant kamp der vi virkelig får testet oss!

Dagens tre stjerner:

***  ingen

**  Stoltz. kongemål, full trøkk og sterk i duellene.

*Anders T, Martin W og Dag H. Anders er trygg og våken. Martin er alltid en trussel offensivt og Dag er ryddegutten med muskler bak!