G17: På cruisekontroll mot Dikemark!

Dikemark G17- Bærum G17   2-4  (1-3)

Dagens motstander var også vår motstander i sesongens første kamp, da vant vi 10-2. Siden da så har serien vår vært den reneste bingoliga, der Oppsal knuser oss, men spiller uavgjort mot lag vi har slått.

Nå var det en ny kamp med nye utfordringer som ventet når vi kjørte forbi Dagros, Stratos og andre firbeinte som beitet på gårder som hadde en eller annen tilknytning til Bondevik 2-regjeringen i sin tid.

De første 30 minuttene av kampen blir som Bibelen. Gjenfortelling via sekundærkilder, da jeg ikke var tilstede fra første spark. Så nå blir det nok fritt frem for diktning, overdrivelser og misforståelser! Trøsten får være at dette ikke er på arameisk eller gammel-hebraisk (som man faktisk kan studere på UIO nå).

 

                                               Ut fra startblokka som olja lyn!

 

Ifølge gutta så startet vi kampen veldig bra! Det var mye bra (pasnings)-spill og vi skapte en kuleramme full av muligheter. Til tross for det, så er det Dikemark som er effektive og skårer på sin ene sjanse i 1.omgang. Så 1-0 til laget med de fine draktene (og enda bedre kunstgress).

Vi har vært i en slik situasjon noen ganger i år, så vi mister ikke motet. Det belønnes når Martin W skårer 1-1 et par minutter etterpå. Dette resultatet står seg til jeg ankommer fra 03-kampen.

På en offensiv dødball så tilkaller jeg kaptein Adham til en kjapp prat på sidelinja, og etter hans råd så bytter jeg ikke spillere i det som er igjen i 1.omgang. At Adham er Treiders stolthet viser seg kjapt, for han har helt rett i hva han råder meg til.

Dikemark ble spilt på rompa og ut i den berømte pølsebua «to med sennep takk»

Finspill fortsetter og vi får belønning i form av 2-1 ved det som er årets – ÅRETS- angrep. Mange trekk, riktige løp og få berøringer per spiller. Den var verdt inngangspenger! Sistemann på ballen var Bo! Alberto Conte approves!

Vårt neste mål er også vakkert, men er en herlig enkeltmannsprestasjon av Henrik K. Når han kommer inn langs kanten, så velger han å avslutte i motsatt hjørne i bue av keeper. Ballens bane er nesten som en regnbue denne regntunge kvelden som til tross for det var full av knott og mygg.

Så blir det pause, når dagens gode dommer (hjemmelagets trener!!) blåser for 45 minutter spilt.

 

                                                        Nytt lag-fortsatt bra!

 

Vi mister ikke my initiativ selv om det er gjort mange bytter. Det er fortsatt brukbar rytme over det vi gjør. Defensivt har vi stålkontroll i alle fall. Fra Johan i mål til forsvarsfireren og ut.

Den eneste forskjellen er at vi skaper mindre muligheter, så om noen faktisk hadde betalt inngangspenger, så måtte de nesten fått tilbake halvparten da det kun er mygg og knott som holder oss våkne.

Kampen blir avgjort når Adham header inn 4-1 på corner. Det er godt å se at vi får frukter av å trene på dødballer på treningene den siste måneden. Defensivt har vi også god kontroll på dette, i alle fall mer enn vanlig. Hvor mye som er vår fortjeneste kontra at Dikemark ikke er gode vites ikke, men skal nevnes.

Vi får vel finne ut mer av det i høst!

Vi avgjør defentivt med Adham og 4-1 på en corner

For nå er vårsesongen over, og den gir oss vårt klart beste resultat. Uansett om man måler i poeng, plassering eller skårede mål. (7plass, 18 poeng og + 8). Det beste er at de er kun 4 poeng opp til bronseplass. Videre så er vi kun 2 poeng bak Høvik med en kamp mindre spilt, og med samme margin i målprotokollen. Så med seier i hengekampen så kan vi rekke tunge til våre venner på Høvik!

Nå venter sommerens store eventyr- 10 dager i Kina med så variert innhold at det rett og slett er vanskelig å finne et høydepunkt. Det blir lokalkamp med 500 tilskuere, lokalt fiske, Shaolin-munker og kampsport+ sove på Muren, + Beijing+ bade i Gulehavet og møte eldre som trimmer i park.

Situasjonen på bredde er meget BRA om dagen, så nå gjelder det å jobbe videre for å bevare de bra folka vi har fra de nye (SA, Bo) til gamle slitere gjennom flere år!

Overalt»mannen» Henrik SA
Årets signering i Bærum

Dere er en herlig gjeng gutta!

Stolt trener!