G17: Himmel og helvete!

Bærum G17- Ready G17 3-4 (0-1)

På den eneste dagen denne uka som det ikke skal regne på så endte det med tårer fra oss. For en kamp, med oppturer og nedturer i løpet av minutter. Dette er referatet som beskriver himmel, men også den vonde opplevelsen om å tape på slutten…det kjennes som helvete her og nå.

Jevnt mellom lagene

En annen god nyhet var at vi for første gang hadde trent keeper (Niko 06) og han bidro til at vi holdt oss inne i kampen. For ja, det ble jevnt på resultattavla i løpet av de første 40 minuttene. Det skal Niko ha mye av æren for. Flere glimrende redninger gjør sitt til at bortelaget kun skårer ett i 1.omgang

Overskriften er at det er jevnt mellom lagene. I spill stemmer det, men n¨år sant skal sies så er det bortelaget som har de største sjansene, og det er her Niko holder oss inne i kampen. Viktig for gutta med god keeper.

Så når vi skal spise opp seks pakker med mellombar i løpet av pausen, så er med håp om noe positivt i 2.omgang.

Fotballen er besøk i himmel og Dantes 8.ende sirkel av helvete

Først så er vi på besøk i skjærsilden. For kun 19 sekunder ut i 2.omgang så øker Ready til 2-0. Så her kunne alt av motivasjon og pepp ha forsvunnet for mange lag…

…men ikke oss! Det tar tid, men til slutt betaler jobbingen seg! Vi reduserer til 1-2 og vi har masse tid igjen. En hel episode av samisk barne-tv.

Nå kunne NRK lagd en tv-serie som ville hett noe som «Lagmoral-minutt-for-minutt». Vi står samla som ett lag og det er så fortjent at vi utligner på straffe med 10-12 minutter igjen.

Mye vil ha mer, så også oss! Så når vi spiller et av dagens vakreste angrep og setter inn 3-2 så er jubelen stor. På bane, benk og blant 3-4 fans som vi har på tribunen! Nå er skjærsilden erstattet med helbredelse, dans og euforisk lykkefølelse.

Så får vi en smak på livets lunefulle side. De siste minuttene er som å være i Dantes åttende sirkel av helvete. Hvilken av de ti grøfter vi er i kan være opp til hva leseren selv føler for å plassere oss i .

Fra Den guddommelige komedie

Med 2 minutter igjen så skårer de 3-3, før de på overtid får smake honning når de også skårer kampens siste mål. Jeg er ikke veldig god i matte, men når det står 3-3 og det kommer ett mål til betyr det 3-4. Til bortelaget med postkode Oslo Vest.

Så nå er livet kjipt og urettferdig. Det er lov å kjenne på den følelsen. For den vil komme igjen- beklager gutter, men enten på fotballbanen og/eller livet så kommer dere til å kjenne på slike følelser

Det ble mye følelser på slutten. Her må dommeren roe ned

: Vi vil også få oppleve det motsatte, pur glede! Spesielt om vi takler slike vonde perioder som ett lag, snakker sammen og lærer av hva vi kan gjøre annerledes til senere.

Det er av slike situasjoner som i dag vi skal samle oss og være ett lag! Motgang tåler vi, for da smaker oppturene enda bedre!

Summa Summarum:

Vi havner bakpå og havner i en situasjon der vi må jage. Den jobben vi gjør er imponerende, spesielt etter den tøffe starten på 2.omgang. Her viser vi lagmoral og 0-2 blir snudd til 3-2 i løpet av 38 minutter.

Dessverre for oss i dag varer kampen i 40 + minutter og vi slipper inn to mål på slutten der vi med hell kan være mer kyniske (fysisk tøffe) i nøkkelsituasjonene. Det skal vi lære av!

Kampens tre stjerner:

*** LAGMORALEN! Ingen person altså, men en samla positiv holdning som dere har.

** Nikolai R. Tøff 06er som står for oss og bidrar til at vi er med inn mot pause.

* Erik E. Som den evighetskula man fikk kjøpt på kiosken når jeg var ung. Blir aldri sliten og vinner 9 av 10 dueller!