G17: Heroisk frem til kreftene tok slutt

Bærum G17- Frigg G17 2-7 (0-1)

Av ymse årsaker så var vi kun 11 til dagens kamp. Heldigvis var også motstander Frigg få til å begynne med. Som alltid på breddenivå er det lite info å finne om motstander i VG, NRK eller BBC. Så ut i fra å lese tabell med en kamp spilt konkluderer vi med : ingenting.

Magnus C er optimist før kampen!

Artig med jevn kamp

De tusenvis som følger oss via SoMe vet at vi har hatt to lette kamper så langt. Etter 5 pasninger på rad med riktig adresse, så skjønte vi at de mørkeblå fra Oslo vest ville by på en real utfordring. Den tar vi med glede!

For igjennom de første 40 minuttene så bølger kampen frem og tilbake. Begge lag skaper nok av sjanser. Fellesnevneren ut i fra antall skapte er at det bommet vel mye. I alle fall vi som er nære med å skape skogbrann på Kalvøya med alt vi brenner.

Hvis det var noen som grilla der i dag, så trengte de ikke tennvæske. De kunne komme bortom oss for å få fyr på grillen!

Fyr i teltet er også riktig måte å beskrive guttas innsats! Dette minnet meg om når jeg selv spilte (vel, så på fra siste benkeplass) i mine ungdomsår. Det takles, løpes og kjempes som om ulven selv skulle ta oss. Med oppvekst i Elverum, så var ULVEN skremselspropaganda på lik linje med hva alle amerikanske barn fikk høre under «Den Kalde Krigen».

Vi burde virkelig å ha skåret i 1.omgang. Så det mye i livet man burde ha gjort: Vaske gulv, hogge ved, gjøre lekser og ja- passe seg for store stygge ulven!

Det er behagelig varmt i været, men den kalddusjen av en baklengs rett før hadde vi allikevel klart oss uten. Litt frustrerte går vi til spisning av banan og pust i bakken på 0-1.

Jakob med go`foten

Vi viser GOD moral- så tok kreftene slutt

Først så øker Frigg til 0-2. Nå har det også kommet innbyttere til bortelaget. Hvor de var i 1.omgang vites ikke, men en sjekk på yr.no viser at det en plausibel teori er at de badet i stedefor å spille i 1.omgang.

Så viser gutta våre seg frem på beste vis! Vi henter krefter og spiller fin fotball. Nå kommer det også noe ketsjup ut av flaska. Så minutter senere er det 2-2 og vi går inn i siste 1/3-del av kampen.

Neste mål er Frigg sitt og med det er vi på «70.000 favners dyp» for å sitere Kierkegaard! Når de minuttet etterpå får 2-4 i sin favør er kampen over slik det var for Casper Ruud i US Open!

«Game, set and match»…med det tillegg at vi rakner som gresk økonomi og slipper inn 7 totalt (3 på tampen). Så 2-7 gir ikke riktig bilde av annen statistikk, men den gir et bilde på hvor mye det kostet å kun være 11 mann til dagens kamp!

Kampens tre stjerner:

Tors: Solid keeper og sterk angriper i hver sin omgang

Shkar: Solid, rask og farlig frempå

Resten: Alle fortjener ros for innsats vi legger nå og at vi ikke går tom før vi virkelig er tomme for krefter!