G17: Vi fant ut hvor lenge Bærum G17 kunne være i Paradis!

Bærum G17-Oppsal G17  3-9  (2-0!)

Vi har hatt en formstigning i høst, der vi spiller bedre fotball, dog så ender det med fortjente tap. Innsatsen og forsøkene er det intet å si på, men det strekker seg ikke over lange nok perioder.

Så også skulle vise seg å være tilfelle i dag!

Fra første spark så havner vi litt bakpå, men kombinasjonen av innsats, lagånd og flaks gjør at vi holder stand. Tapre som få. Sistnevnte ord er for så vidt stikkordet i dag. Vi måtte ut på lånemarked og fikk tak i Nobiel og Aziz på kort tid, grunnet forfall fra egne helter.  Så vi var nok folk, men folk spilte på uvante posisjoner. I alle fall som våre forsvarspillere måtte ut med «old boys»-skader.

Når klokka har passert 30 minutter er det mange slitne, men hardt kjempende, Gule spillere. De får seg en solid vitamininnsprøytning når Kamaldin gir oss ledelsen på et skudd fra 16meter (ish). 1-0 og vi orker å jobbe på «den ekstra mila».

Som føles kanskje som kun kilometer når vi går opp til 2-0 på en lekker lobb fra 40 meter!  Helt på slutten presser Oppsal på, men de mye omtalte kreftene er der fortsatt. Så 2-0 og pause får applaus fra våre 4 oppmøtte fans!

 

                                                    Så kommer slangen frem i Paradis

 

Pausepraten er forståelig nok positiv, samtidig vet alle at vi hadde flaks også som holdt nullen etter halvspilt kamp. Så det blir vektlagt å holde stand de første….tja…10 minuttene av 2.omgang i håp om å gjøre Oppsal frustrerte over manglende uttelling.

Det skulle vise seg å ta 4 min og 23 sek ut i 2.omgang fra det står 2-0 til 2-3. Så vi fikk oss noen skikkelige på «tygga» og deiser ned i kanvassen.

Så på alle måter var det 5 blodige minutter, og kampen skifter helt karakter. I Bibelen står det jo at slangen lokket Adam til å spise forbuden frukt (merk: ikke eple). For vår del var det en anakonda og vi spiste hele avlingen 😛

Gradvis mørkere på Kalvøya og i kampen

Ingen kan ta gutta på forsøk, arbeid og innsats, men de blåkledde fra Oppsal er et bedre lag!  Verken flaks over 90 minutter, ganning eller 11 hardt kjempende kan hindre at det til slutt ender 3-9.

Nå gjelder det å få folk friske og skadefri. Til denne kampen hadde vi fem forfall, og fikk en til med Lars som har vært hos legen med skulderskade og han er dessverre ute til mandagens kamp mot Fossum. Det er en kamp vi skal gjøre alt for å vinne!

Med dagens gode 1.omgang og hele kampens innsats er vi nok favoritter til det hos albanske bookmakere (som knekker beina dine om du ikke betaler gjelda).