G17: Forskjellen lå i angrepene

Bærum G17- Stabæk G17 — 1-6 (1-3)

Årets siste kamp. For enkelte kanskje også siste noensinne. Jeg håper ikke det, men vi får se hva tiden viser. For min del vil jeg i alle fall fortsette med å bygge lag, for året i året har vært utfordrende, men vi er på rett vei.

I dag kunne alle som tilhørte laget spille, så vi stilte med flere innbyttere. Luksus!

God åpning, så tok «De Blaa» ballen og beholdt den

Vi starter med offensivt press og har noen halvsjanser. Dessverre er det ikke alltid ballen er med oss når vi kommer i stor fart. Da blir det vanskelig å skåre.

Gutta fra Bekkestua derimot er perlevenner med ballen. I alle fall Marius B F og Didrik H S. De to er et angrep alene og står bak det som ble 5 av 6 mål. Vi er ikke helt der ennå, men når STB skårer så går det litt for fort eller skuddet er for velplassert. Det er uansett lite vi kan gjøre med. Noen av de er sabla gode…de kan sikkert spille for Stabæk i OBOS neste år!

Vi ble løpt fra- rett og slett

1-2-3 baklengs er et faktum før vi får vårt ene mål. Som teknisk sett er det de som skårer. Tror terminologien er selvmål. Vi sto i alle fall bak presset som førte til tabben. Så vi er med i kampen når det blåses for hvile, kalt pause.

Årets frispark? Det forteller mer om kampen

Stabæk ved Marius B F setter 4-1 på et hardt og velplassert frispark fra 20 meter. Bortelagsbenken jubler, vi anerkjenner og Jacob S på vårt lag heier på bortelaget! Ikke hadde han pakket med tøy heller, så da blir det vanskelig å la han få spille.

Didrik kommer som en bjørn og tar oss.

Nå resignerer vi. Et penere ord for å gi opp. Ikke helt, men vi klarer ikke henge med på Stabæk sitt tempo. De får inn to mål, mens vårt høydepunkt er taklingene som Mathilde setter inn. Til stor glede for oss og ikke fullt så gøy for gjestene.

Fire+to er seks totalt det. Vi skal ha ros for innsats og de første 30 minuttene. Etter den første halvtimen så har «STB» rett og slett malt kreftene våre ut.

Martin H, Sebastian L og Erik E

Oppsummering årets sesong og tanker om neste

Så da ender det med 1-6 tap i siste kamp og en plassering midt på. Vi har tidvis spilt bra. Vår største utfordring har vært å få nok spillere på bortekamper. Vi har alltid klart å stille, men bl.a ofte uten keeper. Da blir det vanskelig å vinne. Ikke at det er det eneste, men klart det betyr noe!

Jeg håper alle fortsetter. Vi har hatt flere nysgjerrige som vil begynne og nå er dere i en alder der andre lag ofte går i oppløsning. Da gjelder det at vi holder ut og kan tilby «husrom» for alt fra spillere til Jomfru Maria om hun så kommer og banker på. Jeg bor i Lommedalen med låve, så har hjerterom for alle!

Dessuten skal vi på en kul USA-tur, så jeg ser lyst på fremtiden!

Kampens tre stjerner:

*** Ingen.

** Mathilde. Sterk og leken teknikk. Vinner fysiske dueller og tar en luke eller to.

* Jacob. Sterk i duellspillet. God partner for Erik E.