G17: En «realitysjekk»

Bærum G17- Manglerud/Star G17   2-8   (1-5)

Det var mange ting vi måtte ta innover oss i dag. Alt fra at skal noe bli gjort, så må vi gjøre jobben selv. Flytte mål på plass, bruke kjegler som linje, korrigere kjeglene som vi satt feil sted osv osv. Heldigvis har vi god tid i solskinnet!

Gutta gjør sin del av jobben….før kampen. For når «alvoret» er i gang, så er det intet å utsette på innsats, trøkk og tæl, men vi er et steg tilbake for et godt spillende M/S. Altså laget, de hadde ikke sykdommen. Hadde det vært tilfelle så hadde vi hatt en god sjans vil jeg påstå.

Laget fra østsiden av Oslo har kampens første store mulighet. Vi blokkerer med rompa. Så minuttet etterpå er det vår tur. Da blokkerer de rett foran strek.

Godkjent struktur i starten

Nullen sprekkes etter hvert, og da kommer det til gangs. De tar ledelsen, vi utligner. Så er det forskjell igjen. M/S har noen gode angrep, mens vi har for stort rom mellom våre spillere. I og for seg godt gjort når vi spiller på en 9`er bane.

Det betyr stadig flere i sekken. Til pause så står det 1-5 og følelsen om at kampen er avgjort er nok tilstede hos de fleste.

Så tok M/S mer og mer over

Da er det godt å se vi ikke henger med verken hode eller kropp. Gutta har ikke noe å være flau over, det forsøkes, men vi får det ikke til. Enkelt og greit. For å bruke en legemetafor:  Vi vet vi har en sykdom, men selve diagnosen er verre å sette. Hvor er Dr.House når vi trenger han?

 

                                          Ny omgang- samme gamle oppskrift!

 

Vi får en lei start på 2.omgang. Om vi hadde noe håp så får den seg en kalddusj tidlig. M/S skal ha skryt for at de spiller fin fotball. 1-6 blir totalt sett til 2-8 før dommeren velger å blåse av. Dagens pipeblåser var for øvrig av det bedre slaget! Når han i tillegg har bred hedmarksdialekt, så kjenner jeg et snev av hjemlengsel.

Den følelsen blir fort borte når enkelte fra M/S leieren tutter og bærer seg på alt av avgjørelser. Det startet før kampen når en mor uttrykte stor bekymring for skaderisiko pga baneforhold. Det er greit at Kalvøya ikke er Wembley, men makan til massehysteri. ULV ULV!!

Ulv ær fæli gætt… fritt etter Prøysen

For oss som lever i virkeligheten var det knapt et rovdyr å se, annet enn de gode spissene til bortelaget.

Vi har mange spillere i dag, kanskje litt mange med 18 til kamp. Men med såpass varmt vær så er det kjekt med konstant nye krefter tilgjengelig.  De fire fra 02 leverte sakene sine godt. Så Sjur, Kamaldin, Jonathan og Mathias skal ha laud og applaus for jobben de la ned!

 

                                                        Så hvor står vi per nå?

 

Ja vi har tapt stygt noen kamper nå. Mot lag som er bedre. Det er en enkel og ærlig erkjennelse. Samtidig har vi mange gode enkeltspillere, men vi sliter med å spille som lag. Det bor potensiale i oss, men enn så lenge har vi ikke fått det ut. Nå venter to tøffe kamper før ferie og Kinatur.

Da har hver enkelt et valg å ta:  Skal man gi opp å grave seg ned? Eller skal man bite tennene sammen å kjempe videre? For seg selv og for laget!

Lars viser hvordan det skal gjøres med full innsats og trøkk! Lær av han!

Tenk på det gutta og jobb steinhardt videre, så viser vi karakterstyrke uavhengig av resultat!  Den kampen skal vi vinne….samlet!