G17: Vår beste kamp- hittil!

G17- KFUM G17 5-2 (3-0)

Vi hadde ikke rukket å catche opp på siste sladderen på og utenfor Eikeli «skole», før vi i øyekroken så at KFUM varmet opp. Vi fant via deres hyggelig trenerteam at de er SATS-04. Så vi fryktet juling, tap og hva som verre er: at kondisen skulle bli satt på prøve! Huffa meg…

Rett nok, gutta fra Ekeberg spillet ball i hatt med sitt pasningsspill. Vi løper, men til gjengjeld så gjør vi det bra. Kampens første mulighet ordner Alf på egen hånd. Med sin fart og teknikk så leker han seg forbi alle og legger riktig inn i bakrom. Dessverre har vi ingen akkurat der og da.

Alf er så god så han trenger ikke trene

THIS IS SPARTA!

Så etter 8 minutter så viser SPARTA seg frem…Nikolas Georgiou Hurleen kjører slalåm med motstanderne. Alene fra ca 17meter så er skuddet godt og hardt plassert ned i hjørnet! Vi leder og får trua!

Hurleen hjemme på ferie i Hellas!

Kampbildet fester seg nå. De unge kristne fra Ekeberg har ball, men vi har så sabla gode enkeltspillere! Vi kommer på overganger, men avslutningen er det eneste som mangler.

Når KFUM har ball, så har Schjølberg, Herman, Hjørnevik, Akam, Rudolfsen+ keep kontroll. Så ingen behov for å kjøre til Volvat for en hurtigresept for Prozac!

Etter 26 minutter så får Alf Haslum betalt for alt det gode han gjør. Selvsagt fikser han alt selv, han er breddefotballens Messi. Bare dobbelt så høy på med sine 1.80 eller der omkring.

Pisani ser på

KFUM spiller som et lag, mens vi jobber som ett lag!

Ballen trilles hos bortelaget, mens vi løper som det skulle vært nevnte slag i Thermopylae- der alle våre er Kong Leonidas og hans utvalgte helter!

Rett før en tiltrengt pause så skårer spilleren som aldri trenger pause. Er det denne karen som har begynt hos oss?

Se filmen om dere ikke har gjort det gutta!

Neida, vi snakker om Petter Pisani Hammarberg. Om Hurleen er breddefotballens Messi, så er Pisani breddefotballens Northug- ikke bekymre dere, Northug utgaven før 2014 vi snakker om.

3-0 like før pause smaker bedre enn mellombar med nøtter eller bananer!

Kontroll takket være steinhard jobbing

Noen holdt lenge, mens andre (ikke navngitte) holdt i 10 minutter. Fellesnevneren var at alle jobbet steinhardt for å holde på ledelsen. Jeg skal ikke bygge opp noe kunstig drama her, for vi hadde kontroll. Rett nok skårer bortelaget det neste målet, men vi lar ikke det affisere oss.

Om det fantes håp for gjestene, så ødelegger Petter P H det med sin fart, kondis og teknikk. Dette kinderegget av ferdigheter fører til at han punkteter kampen med sin 4-1 skåring med kvarteret igjen.

And just for the heck of it: Hat-trick er gøy, så det fullføres kun minutter senere. Oppskriften er lange og raske løp, med teknikk og iskalde avslutninger. Burde vurdert inngangspenger for dette!

Helt på tampen så reduserer KFUM til 2-5. Men tiden har rent ut, vi har byttet smart og cruisekontrollen er på. Er som det skulle vært seilas på havet!

Hvem av de Gule måtte ut med dobbel krampe på slutten? Riktig svar kan sendes til NRK Kirkenes, postboks 9915

Summa summarum:

Vi vinner fortjent. Fordi vi jobber for hverandre, og fordi vi har en rekke gode enkeltspillere i alle led! Slikt blir det tre poeng og serieledelse av! Er i begge boksene vi er best, så har vi noe å jobbe med når det gjelder spillet på midten!

Kampens tre stjerner:

* * * Pisani! Helt overlegen. Gutten spilte på mandag og. Men det ser ikke sånn ut. Nå ringer nok NTG for å forhøre seg!

* * Herman! Ryktene skal ha det til at han sist gjorde en feil i 2016 sesongen. Sterk, ballsikker og vet til og med hvem vi møter når! Steinkontroll på alt!

* Rudolfsen! Trygg på sin plass, og ble etter hvert leken offensivt med ett repertoar som gledet oss på benken!