G16: Proff gjennomføring mot Vålerenga

Bærum G16- Vålerenga G16B 7-0 (3-0)

Vår femte kamp for året og på motsatt halvdel ventet Vålerengas andrelag. Et lag vi har hatt utfordrende kamper mot før. Så vet man jo ikke helt hvem som spilte da og spiller nå, men i dag ble det to nivåer i forskjell.

En del som burde besøke frisøren før 17.mai?

Ready- get set and GO!

For det er pang ut av startblokka. Vi presser høyt og presser samla. Så de kongeblå fra østkanten mister ball. Så fra «kongelosjen» i mediatårnet liker jeg det som gutta viser. Det gjør for øvrig også halve 2.laget vårt som ble igjen etter sin trening og en tur på «helsekosten» før 1.laget spilte.

Herlig gjeng som støtter hverandre!

Tilbake til kamp har vi vår første potensielt store sjanse når Adam kommer fri langs kant. Det som hindrer at sjansen (og antagelig målet) kommer er at drakta sitter fast i henda til en «Enga-spiller». Rett nok blir det frispark, men at DET ikke blir gult, ja den må fordøyes lenge.

Uansett så liker vi utviklingen på kampen, og rett nok. Etter 10 minutter så skårer vi når Adi jager sin egen retur og blir felt. Klart for Englands favorittdel av fotball: penalty kick!

Alvin går frem og sender keeper rune rudberg – ut mot havet – YouTube og ballen i nettet! 1-0 og vi har fått betalt for godt press og spill!

Alvin gjør seg klar…
…og skårer! 1-0, men han MÅ…
…lære seg å feire med den kvinnelige fansen! Trekk på børsen for manglende fokus her

Samtlige Gule er langt fra mette og fortsetter samspillet, med og uten ball. Vårt 2-0 mål kommer på en litt atypisk måte, for vi har det meste av ball og sjanser. På ett sjeldent Vålerenga-angrep så bryter vi og kontrer. På en flott ball fra Johannes setter Adi den.

Vi rekker en til før pause. Nå gjør vi det A-laget foreløpig ikke gjør. Skårer på offensiv dødball! Servert av Alvin og mottaker er Sebastian.

Det kunne vært mer, men kampen er avgjort. For defensivt så har vi mye til felles med nettopp A-laget. Pottetett. Verken Plumbo, Super Mario eller klubbens sponsor Asker & Bærum Vaktmesterkompani AS (abvk.no) kunne funnet noe hull på vårt forsvar.

Ny omgang- men samme stilen!

Mens jeg er på Føyka så hvisker mine utsendte ravner meg gode nyheter for «Kadda». For til tross for en god omgang, så er ikke gutta mette. Vel, innledningen av 2.omgang er omtrent som å se innledningen av Gudfaren 3. Litt sirup er det, men når siste halvdel tar seg opp så blir det hele godkjent.

Vår egen Corleone, Adi, fortsetter å stråle i kapp med sola. 4-0 avgjør kampen definitivt, men ravnen som fortalte meg hvordan ble «lost in action». Så dere får leve med at jeg kun vet 4-0 og matchball de luxe.

Adi mot fire er IKKE feigt

Så kommer nok dagens mål når 5-0 skjer. For NRG-U gutten dribler en, han dribler to, og han runder tre motstandere. Nå snakker vi Lasse Kjus her. Avslutningen ned i hjørnet like stilsikkert som karakterkortet hans!

Så løfter vi oss og avslutter til 19.5 i tellende stil!

Hele laget spiller fint sammen. «Smack, scmak og scmak» hva pasninger angår. Bevegelsene er såpass samkjørte at jeg mistenker gutta for å kunne danse til Svanesjøen. Det ligger jo en ballettbutikk 240 meter unna stadion vår, så hvem vet hva dagens ungdom bruker penger på. Russebuss sier du? Jeg er naiv og sier ballettsko.

6-0 etter at vi får vann på mølla etter en corner. At Felix alltid bruker hodet vet alle som kjenner han, og nå også i fotballsammenheng. Nok en gang servert av Alvin, som kanskje burde vurdere en karriere og videregående skole som servitør?

Kampens siste mål kommer med Erik som virkelig tar vare på sjansen om lag 1 spill i dag. Målet skaper han selv etter flott mottak og skudd i samme klasse. 7-0 . Alt er moro her nede nå, og på Føyka er det like moro, for der leder A-laget fortjent 1-0 samtidig!

Alvin har like mange assist som Gretzky snart!

Noe mer er det ikke å blogge om fra seriens femte kamp. Vi leder med full pot, men har noen tøffe kamper fremover (Grorud borte 18 mai og Vålerenga i NM 22 mai).

Summa Summarum

Først og fremst en sterk kollektiv prestasjon! Samtlige bidrar til dagens 3-stjerners rett og vi på tribune (være seg Kadda eller Føyka) får servert (angreps)-fotball på høyt nivå!

Så gjelder det bare å fortsette å selge sokker i samme stil, så kan vi bli City!